Daniël Lippens laat DNA onderzoeken voor SLAM!FM

Alles over jezelf te weten komen, dat kan met DNA-onderzoek. Kan zijn dus dat je daar best nieuwsgierig naar bent. Daniël Lippens, dj van SLAM!FM De Avondploeg, heeft zijn DNA laten onderzoeken volgens een revolutionaire methode. Aanstaande woensdag staat De Avondploeg volledig in het teken van DNA.

DNA-onderzoek was tot voor kort beperkt tot hele korte fragmentjes, bijvoorbeeld een paar honderd letters. Daniel is een van de eersten in Nederland waarbij alle drie miljard letters van het DNA zijn bekeken. De dj weet nog niks over de uitslag van het onderzoek. De luisteraars van de DNA-special bepalen wat Daniel te weten komt over zijn DNA, maar ook wat niet… Is Daniël kleurenblind? Is hij verslavingsgevoelig? Op al deze vragen krijgt Daniël woensdagavond 13 maart een antwoord. Luisteraars kunnen hun vragen nu al stellen via de website van de Avondploeg.

Op woensdagavond 13 maart presenteren Daniël Lippens en Ivo van Breukelen een DNA-special in de  de Avondploeg. In de studio zijn studenten en wetenschappers te gast.

Bron: gezondheid.blog.nl

Lees ook:Daniël Lippens naar 3FM
Lees ook:Daniël Lippens verlengt contract bij SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens alweer weg bij BNN op 3FM
Lees ook:Daniël Lippens nog drie jaar op SLAM!FM
Lees ook:Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>