Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM

Radio-dj Daniël Lippens stapte eind januari 2009 over van SLAM!FM naar 3FM. Vanwege de economische crisis heeft SLAM!FM flink moeten snijden in haar personeelsbestand, waardoor ook een aantal dj’s op straat kwam te staan. Lippens vond onderdak bij BNN en maakt sinds vorige maand radio in de 3FM-nacht van zondag op maandag. Vanaf komende zaterdag krijgt Daniël er een programma bij op het publieke radiostation; iedere week presenteert hij het nieuwe danceprogramma ‘The Sense of Dance’.

BNN begint zaterdag 7 maart met het nieuwe danceprogramma dat tussen 22:00 en 00:00 uur te horen is op 3FM. Om middernacht is Dave Clarke te horen en om 02:00 uur ‘s nachts neemt Ajouad El Miloudi het stokje over met ‘The Sense of Dance Part II’ dat tot 06:00 uur duurt.

Daniël Lippens brengt de luisteraar in het nieuwe danceprogramma ‘op de hoogte van de beste muziek en meest toonaangevende parties van het moment’. Daniël: “Ik ben elk weekend in een discotheek te vinden en nu kan ik mijn eigen club creëren op 3FM. Het klopt helemaal.”

In het tweede deel van ‘The Sense of Dance’ (dat is dus Part II) draait presentator Ajouad El Miloudi ‘de beste mixen van top-dj’s’. De BNN-dj zegt over zijn nachtprogramma: “Van dancemuziek kom ik tot rust, word ik vrolijk, het is een verwennerij. Ik sta dan ook voor mijn gevoel iedere zaterdag in de snoepwinkel“.

The Sense of Dance wordt gemaakt in samenwerking met Nederlandse danceorganisaties zoals ID&T/Sensation en Link2party. Naast veel muziek kunnen luisteraars ook live verslagen verwachten van Extrema, Mystery Land, Sensation en andere grote evenementen. De start van het nieuwe danceprogramma betekent ook dat ‘Weekend DNA’ (vanaf 20:00 uur) met Annemieke Schollaardt voortaan een uur korter duurt.



Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Let op: Vergeet bij het stemmen je e-mailadres niet, want iedere 100e stemmer wint prijzen!


Lees ook:Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
Lees ook:Nieuwe zaterdagavondprogrammering op 3FM
Lees ook:Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over
Lees ook:Sensation 2009 live te volgen op 3FM
Lees ook:Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM

  1. Pingback: Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>