DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis

3FM Serious RequestEind dit jaar organiseert 3FM voor de vijfde maal een Serious Request-week. Dit jaar staat het bekende Glazen Huis in Breda en daar zullen van 19 tot en met 24 december drie dj’s plaatsnemen. Wie dat zijn bepaalt niet de luisteraar, maar 3FM. Elke week wordt één dj bekend gemaakt en hij/zij moet direct op de vlucht…

ACTUEEL: Glazen Huis 2009 staat in Groningen

De komende drie weken wordt door 3FM bekendgemaakt welke 3dj’s dit jaar het Glazen Huis in mogen. Op maandag 24 november 2008 krijgt de eerste dj tijdens zijn/haar eigen programma te horen dat ie het Glazen Huis in moet. De jock moet op dat moment sleutels, telefoon en geld inleveren en wordt op de vlucht gejaagd. Verdreven van huis en studio leeft de radio-dj 24 uur als vluchteling zonder zekerheid, zonder veiligheid.

Op de maandagen daarna, 1 en 8 december, worden de twee andere ‘slachtoffers’ bekend gemaakt. Dit jaar wordt dus niet middels een verkiezing bepaald welke dj’s het huis in mogen. De 3FM-jocks zijn lange tijd in onzekerheid, ze weten niet of ze op de shortlist staan waaruit de luisteraars kiezen (zoals vorig jaar), ze krijgen de deelname in hun eigen show te horen en moeten daarna direct 24 uur rondzwerven. Dat worden spannende maandagen!

Gerad Ekdom gaf maandag in RTL Boulevard al aan dit jaar niet in het Glazen Huis te gaan zitten. Hij wil een normale kerst en heeft daarom dit jaar ‘vrij’ in de dagen van Serious Request 2008. Giel Beelen die zich vorig jaar niet verkiesbaar stelde, zou dit jaar best nog een keer het Glazen Huis in willen.

Welk trio zie jij het liefste de lustrumeditie van Serious Request het Glazen Huis ingaan?

Zie ook:
- Internationale award voor ’3FM Serious Request’
- 3FM Glazen Huis staat dit jaar in Breda

Lees ook:Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis
Lees ook:Giel Beelen opnieuw in Glazen Huis
Lees ook:Finale van Glazen Huis wordt opgerekt
Lees ook:Dit jaar ook één luisteraar in Glazen Huis
Lees ook:Serious Request 2014 in Haarlem, Heerlen of Roermond-Weert

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis

  1. Dario

    Ik stel voor Sander de Heer erin te stoppen, dan heb ik tenminste een tijdje geen last van dat achterlijke geouwehoer van hem op Radio 2.

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Aangezien Gerard Ekdom dit keer overslaat kom ik op het volgende lijstje: Rob Stenders, Giel Beelen en Michiel Veenstra.

      /   Reply  / 
  3. Arno

    Ik hoop dat er ook een wat minder bekende DJ in komt. Bijvoorbeeld een Bart Arens!

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    @Dario: Denk dat Sander er niet in mag, hij is geen 3F-eMmer meer ;)

    @Arno: Daar heb je best kans van! Nu 3FM bepaalt welke dj’s het Glazen Huis ingaan, kunnen zij ook voor minder bekende jocks kiezen.

    3FM zegt ook heel politiek correct: hij/zij. Misschien komt er dit keer een vrouw in… Claudia? Annemieke? Wie weet!

      /   Reply  / 
  5. johan

    michiel gaat ook niet, zijn vrouw is dan net bevallen.
    in ieder geval gaan Paul en Coen, Giel of Rob worden de derde

      /   Reply  / 
  6. riki

    Ik zou het een geweldige stunt vinden wanneer er eens drie vrouwen in het huis zouden zitten. Dan krijg je echt een onderscheidende editie en geen vergelijkingen met “hoe leuk het wel niet vorig jaar was”. Dus Claudia, Annemiek en Roosmarijn?
    maar ja, dat zou wel bij dromen blijven… dan maar Rob, Michiel en Claudia.

      /   Reply  / 
  7. johan

    dit schrijft michiel zelf op FOK:
    MichielV
    Veenstra Veenstra! maandag 17 november 2008 @ 19:53 (#67)

    En for the record: inderdaad, Gerard en ik zijn niet beschikbaar voor het Glazen Huis dit jaar. Gerard slaat net als Giel vorig jaar al deed een jaartje over na 3 keer op rij en ik heb m’n handen even vol aan luiers en dergelijke..

      /   Reply  / 
  8. Jan

    Stenders valt ook af: fysiek trekt hij dat niet nog een keer. Sander & Coen zijn nu op vakantie, dus zij hebben extra energie opgedaan! Beide zien ik er niet ingaan, dus dan wordt het Coen. Giel wil graag, en is een publiekstrekker. Blijft er nog een (vrouw) over.

      /   Reply  / 
  9. johan

    dan annemiek of claudia…. maar ik gok toch op paul. is wel klaar voor het grote werk en maakt mijn inziens een puik programma

      /   Reply  / 
  10. johan

    sander l dus ook niet:
    Sander Lantinga, mede-presentator van de Coen & Sander Show, zal het in elk geval niet zijn. Hij verzorgt op tv dagelijks met Sophie Hilbrand een update van de actie. Ook Gerard (Arbeidsvitaminen) Ekdom zal dit jaar worden ontzien. De dj zat de afgelopen drie edities al in het huis. ‘Ik ga wel op alle andere mogelijke manieren mijn best doen om geld in te zamelen’, stelde hij. Ochtendjock Giel Beelen, eveneens een oudgediende, sloeg vorig jaar een keertje over. Stiekem hoopt hij nu weer zijn spullen mogen te pakken. ‘Eigenlijk heb ik het afgelopen jaar pas de omvang van Serious Request ontdekt, gezien hoe waanzinnig het overal leeft. Het is echt zwaar, maar ook wel heel gaaf. Dus ja, ik zou het prima vinden om aangewezen te worden.’

      /   Reply  / 
  11. Jaroen

    Giel, Coen en Paul

    Coen wordt als eerste overvallen, dan Paul en dan Giel

      /   Reply  / 
  12. Wouter

    Deel van het speelschema van Claudia de Breij met haar theatervoorstelling. Wel toevallig geen shows rond de kerst. 2 jaar geleden deed ze niet mee omdat ze het theater in moest tijdens Serious Request.

    do 04 dec 2008 Kampen Stadsgehoorzaal Kampen
    vr 05 dec 2008 Delft Theater de Veste
    za 06 dec 2008 Delft Theater de Veste
    do 11 dec 2008 Drachten Schouwburg De Lawei
    ma 15 dec 2008 Amsterdam De Kleine Komedie
    di 16 dec 2008 Amsterdam De Kleine Komedie
    wo 17 dec 2008 Amsterdam De Kleine Komedie
    do 08 jan 2009 Winterswijk Schouwburg De Storm
    vr 09 jan 2009 Zoetermeer Stadstheater
    za 10 jan 2009 Oldenzaal Stadstheater De Bond
    do 15 jan 2009 Venray Schouwburg Venray
    vr 16 jan 2009 Roosendaal Schouwburg De Kring

      /   Reply  / 
  13. Jorn

    Scherp Wouter! We zullen zien…

      /   Reply  / 
  14. Herman

    Drie vrouwen erin? Dat wordt niks. Annemieke moet er sowieso niet in. De laatste tijd valt me steeds meer op wat voor een slechte dj dat eigenlijk is, mijns inziens. Slechte zinnen, niet grappig. Als Annemieke erin gaat, begin ik aan mn pet te peuzelen. Sowieso jammer dat Gerard er niet in zit. Die man hóórt daar gewoon.. Maargoed, persoonlijke top 3:

    1. Claudia
    2. Paul
    3. Giel

    Jammer dat de meeste krenten uit de pap (Gerard, Sander en, vooruit, Michiel) niet kunnen. Paul vind érg goed, maar ik denk dat hij niet goed uit de verf kan komen in een combi met een andere “b-jock”.

    Nou ja, what the heck. We zien het wel.

      /   Reply  / 
  15. Jan

    @Iwan: dat niet. Maar gezien zijn fysieke toestand (hoe vaak mist hij een uitzending vanwege zijn gezondheid?), verwacht ik niet dat Rob voor een tweede keer het huis in gaat. Is ook niet nodig, als Giel, Coen en Paul dat doen. Het is juist goed dat er nieuwe mensen in het huis komen.

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Coen Swijnenberg eerste ’slachtoffer’ Glazen Huis | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>