Giel Beelen opnieuw in Glazen Huis

Hij wilde graag opnieuw in het Glazen Huis en hij komt er opnieuw in. Maandag werd bekend dat Giel Beelen de tweede dj van 3FM is die tijdens Serious Request zes dagen lang opgesloten wordt in een glazen studio. Zes dagen lang geen eten en alleen maar radio maken voor het goede doel. Giel Beelen werd tijdens zijn ochtendprogramma de 3FM studio uitgejaagd. De dj leverde direct sleutels, geld en telefoon in en moest de volgende 24 uren als vluchteling in Nederland leven. Op deze manier maakt 3FM bekend dat Giel op 19 december voor een vierde maal zijn intrek neemt in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Giel is 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio, waar hij dinsdagochtend om 06:00 uur weer moet arriveren voor zijn radioprogramma. Hij mag géén gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Het Rode Kruis zorgt voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen. De dj op de vlucht heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg een vervangend mobieltje. Hiermee kan hij niet bellen, maar wel gebeld worden. Iets wat zijn collega’s in de studio ieder uur doen om de 3FM-luisteraars op de hoogte te houden van zijn belevenissen. 

Vorige week joeg 3FM Coen Swijnenberg als eerste de studio uit. Op 8 december vlucht de derde dj. 3FM wil op deze manier aandacht vragen voor het lot van vluchtelingen, waarvoor 3FM zich met Serious Request dit jaar inzet. 

[En oja sorry voor de late berichtgeving. Ik was maandag de hele dag weg en had geen toegang tot het blog...]

Zie ook:
- Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis
- Ghetto Radio doet Serious Request vanuit Kenia
- 3FM Serious Request stapt in de postzegels

Lees ook:Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis
Lees ook:Paul Rabbering ontvoerd
Lees ook:DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:Kandidaten voor Glazen Huis-actie 3FM bekend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Giel Beelen opnieuw in Glazen Huis

  1. Pingback: Wie steekt als eerste een auto in de brand? | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>