Finale van Glazen Huis wordt opgerekt

De dj’s van 3FM kregen afgelopen jaar al te horen dat de actie met het Glazen Huis een halve dag langer zou duren dan in de vijf voorgaande edities. De jocks van het radiostation die in december van dit jaar hét huis in mogen, kunnen zich opmaken voor nog een paar uurtjes langer niet eten. De finale van Serious Request wordt wat opgerekt zodat er een avondvullende televisieshow van gemaakt kan worden.

Waar de dj’s in het Glazen Huis vorig jaar rond 20:00 uur vrij gelaten werden, is dat aankomende december pas tegen 22:00 uur ’s avonds.

Nederland 3-netmanager Roek Lips wil het populaire evenement op de finaleavond uitbouwen tot een avondvullende tv-show.

Op televisie is Serious Request te zien tijdens de winterstop van De Wereld Draait Door, van 19:30 tot ongeveer 20:20 uur. Op de slotavond van Serious Request 2010 is het dus de bedoeling een grote liveshow te maken met veel muziek, reportages en natuurlijk een spanningsopbouw naar het moment dat de deejays het huis uit mogen en bekend wordt hoeveel geld Serious Request heeft opgebracht.

Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis
Lees ook:Scholieren in hongerstaking in ‘Plastic Huis’
Lees ook:Gerard Ekdom beschikbaar voor Glazen Huis in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>