Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis

3FM-dj Coen Swijnenberg is vandaag om 16:45 uur tijdens zijn radioprogramma de ‘Coen en Sander Show’ de studio uitgejaagd. De dj leverde direct sleutels, geld en telefoon in en leeft de komende 24 uur als vluchteling in Nederland. Op deze manier maakt 3FM bekend dat Coen Swijnenberg op 19 december 2008 zijn intrek neemt in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Op 1 december en 8 december jaagt de popzender nog twee andere dj’s op de vlucht. 3FM wil op deze manier inzicht geven en aandacht vragen voor het lot van vluchtelingen, waarvoor de zender zich met Serious Request dit jaar inzet.

Dropping

Coen Swijnenberg is 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM-studio voor zijn programma morgen en hij mag geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer. Ook mag hij geen slaapplaats accepteren. Om Coen niet helemaal in de kou te laten staan, zorgt het Rode Kruis voor opvang met een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen. Hoe het Coen vergaat is de hele dag door te horen op 3FM. De dj op de vlucht heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg een vervangend mobieltje. Hiermee kan hij niet bellen, maar wel gebeld worden. Iets wat zijn collega’s in de studio ieder uur doen om de 3FM-luisteraars op de hoogte te houden van zijn ervaringen. Morgen is Coen weer te horen tijdens de Coen & Sander Show… tenminste, als hij het haalt.

Glazen Huis trio

Het eerste ‘slachtoffer’ dat het Glazen Huis in moet is nu bekend. De vraag is welke twee andere 3FM-dj’s door de zender in het Glazen Huis in Breda worden geplaatst. Nog steeds kan er een vrouw het huis in, volgende week weten we meer!

Zie ook:
- DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis

Lees ook:Giel Beelen opnieuw in Glazen Huis
Lees ook:DJ’s 3FM in onzekerheid over plek in Glazen Huis
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:Paul Rabbering ontvoerd
Lees ook:Kieslijst DJ’s Glazen Huis bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Coen Swijnenberg eerste ‘slachtoffer’ Glazen Huis

 1. Thomas

  gaaf! coen swijnenberg,.. tijd dat hij n btje meer gezicht krijgt :) glazen huis is daar perfect voor volgens mij

    /   Reply  / 
 2. riki

  Leuk, Swijnenberg. Benieuwd hoe hij zich staande houdt in het huis. Net wat Thomas zegt, hopelijk krijgt hij zo een beetje meer gezicht, want vind hem vaak nog wat flets. Solo in Swijnenstal vond ik hem altijd wel goed (voor in de avond).
  Benieuwd naar de volgende twee…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>