HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade

Homo 100 op 3FMIn al die jaren is het een begrip geworden onder de luisteraars van 3FM: de Homo 100. Op zondag 3 augustus zendt BNN de hele dag de lijst uit met daarin de honderd ultieme homo- en lesbonummertjes. De dag ervoor vaart BNN tijdens de Amsterdam Gay Pride voor de tweede keer mee met de ‘Canal Parade’  door de Amsterdamse grachten. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van Radio 3FM varen ook mee.

ACTUEEL: De HOMO 100 van 2009

Het BNN-duo van de ‘Coen & Sander Show’ bouwde vorig jaar al een feestje in Amsterdam met hun zogenaamde ‘Lesboot’. Dit jaar zijn ze er ook weer bij en draaien ze een roze uitzending in elkaar.

Het hele weekend is 3FM is de roze sfeer, want de zondag na de Gay Pride zendt 3FM van 9:00 tot 18:00 uur de ‘Homo 100′ uit. Stemmen kan via de website alwaar je drie homo-platen kunt selecteren. En iedereen mag stemmen en luisteren, ongeacht je seksuele voorkeur ;)

Voorbereiding

Coen en Sander moeten zich nog wel even voorbereiden op de Gay Pride. De aftrap van de grote voorbereiding start maandag 14 juli, want dan zijn de vier harige (homo)mannen van Bearforce1 te gast in de ‘Coen & Sander Show’.

Meer over 3FM:
> Radioactive.blog.nl/radio-3fm 

Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend
Lees ook:Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg
Lees ook:Anita Meyer op 1 in HOMO 100 van 2010
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>