Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg

Al sinds 1990 is de maandag tijdens de Tilburgse kermis ‘Roze Maandag’. De stad in Noord-Brabant verwacht vandaag ruim 300.000 bezoekers die -ongeacht hun seksuele voorkeur- allemaal in het roze komen. DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen voor de gelegenheid met hun radioshow af naar Tilburg om het grote feest van Roze Maandag op de kermis te gaan vieren. Tijdens de ‘Coen en Sander Show’ op locatie wordt nieuwslezer Bart Jan Cune omgetoverd tot een echte drag-queen en komt Guus Meeuwis langs in de studio.

Roze Maandag is tevens de dag dat de stembussen voor de ‘Homo 100′ officieel geopend. De lijst met de 100 leukste homoplaten wordt op 31 juli 2009 uitgezonden op 3FM. Coen en Sander zullen een dag later, op 1 augustus tijdens de Amsterdam Gay Pride opnieuw meevaren met de beroemde Canal Parade die door de Amsterdamse grachten voert.

ACTUEEL: HOMO 100 op 3FM, Village People opnieuw op nummer 1

De ’Coen en Sander Show’ vanaf de Tilburgse kermis is op Roze Maandag te horen van 16:00 tot 19:00 uur op 3FM. Daarnaast is de live-uitzending ook op de tijdelijke zender Kermis FM te horen.

UPDATE: Fotoverslag eerste editie Kermis FM

Zie ook:
- Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
- The Rocketeers maakt jingles voor grootste kermis Benelux
- Grote namen op Kermis FM

Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Kristel van Eijk op plek Coen & Sander op Kermis FM
Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade
Lees ook:Coen & Sander zoenen elkaar live in de uitzending

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>