HOMO 100 op 3FM, Village People opnieuw op nummer 1

Radiozender 3FM kleurt op deze laatste dag van de maand weer compleet roze. Zaterdag 1 augustus wordt namelijk de jaarlijkse Amsterdamse Gay Pride gehouden en om alvast in de stemming te komen zendt 3FM wederom de HOMO 100 uit. De lijst met de honderd ultieme homo- en lesbonummers is al jarenlang een begrip bij BNN en op 3FM. Het succesnummer is ook dit jaar weer te horen en vrijdagochtend om 09:00 uur trapten Coen en Sander de lijst officieel af met een ontbijtje met Gordon.

UPDATE: Homo 100 editie 2010 heeft nieuwe nr. 1

Luisteraars van 3FM hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete platen voor de HOMO 100. Het resultaat is deze lijst waarin ‘YMCA’ van Village People opnieuw op de eerste plaats staat. De top tien van de HOMO 100 ziet er als volgt uit:

1. Village People – YMCA
2. Anita Meyer – Why Tell Me Why
3. Marianne Rosenberg – Ich Bin Wie Du
4. Abba – Dancing Queen
5. Queen – I Want To Break Free
6. Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin’
7. Right Said Fred – I’m Too Sexy
8. O-zone – Dragostea Din Tei
9. Mika Grace – Kelly
10. Electric Six – Gay Bar

Presentatie

Vanwege de zomervakantie is een groot aantal dj’s op vakantie. Tijdens de HOMO 100 zijn dus niet alleen maar de bekende 3FM-stemmen te horen die je op een normale vrijdag hoort. Zoals gezegd trappen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de lijst vrijdagochtend af. Daarna is van 10:00 tot 12:00 Gerard Ekdom te horen.

De HOMO 100 tijdens de lunch wordt niet gepresenteerd door Claudia de Breij, maar daar is weekend-dj Annemieke Schollaardt te horen. Bart Arens neemt vervolgens tussen 14:00 en 16:00 de uren van Paul Rabbering over. Tot slot zijn Coen en Sander weer te horen wanneer zij van 16:00 tot 18:00 uur de finale van de lijst presenteren. Dat doet het radioduo met sportpresentatrice en overtuigd lesbiënne Barbara Barend.

Meevaren in Canal Pride

BNN zal zaterdag voor de derde maal meevaren tijdens de Canal Pride door de Amsterdamse grachten. Coen en Sander staan op de boot tussen de bezwete sixpacks, ontblote bovenlijven en glitterende halfnaakte lesboborsten. Timur Perlin en zijn side-kick Ramon proberen vanaf de kant de aandacht erbij te houden en een uitzending in elkaar te draaien. Zij zijn zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur live te horen met alle ins en outs van de Gay Pride in ‘Timur Open Radio’ op 3FM.

Lees ook:3FM kleurt roze dit weekend
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100
Lees ook:HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade
Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>