Anita Meyer op 1 in HOMO 100 van 2010

Vandaag is roze. De kleur van 3FM, althans voor één dag. De publieke popzender zendt vanwege de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam traditiegetrouw een roze hitlijst uit: de Homo 100. De meest roze hitlijst van Nederland start vrijdag 6 augustus om 10:00 met Gerard Ekdom en beleeft haar ontknoping even voor 19:00 uur met dan achter de microfoons Coen en Sander. Dit radioduo komt voor de gelegenheid live vanaf het Rembrandtplein.

De keuze voor deze locatie-uitzending is niet geheel toevallig, want daar vinden de laatste voorbereidingen plaats voor de Mister Gay verkiezing van 2010.

Why Tell Me Why

De Homo 100 is de lijst met de honderd grootste homo- en lesbonummers en de editie an 2010 kent een nieuwe nummer één. Na de eeuwige nummer 1 ‘YMCA’ van Village People, prijkt dit jaar Anita Meyer bovenaan de lijst met het nummer ‘Why Tell Me Why’.

De roze hitlijst is vrijdag 6 augustus 2010 van 10:00 tot 19:00 uur te horen op 3FM. De complete Homo 100 is hier mee te lezen.

ZIE OOK:
- Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend

Lees ook:Aftrap stemmen voor de Homo 100
Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend
Lees ook:De HOMO 100 vandaag op 3FM, zie hier de lijst
Lees ook:HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade
Lees ook:Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anita Meyer op 1 in HOMO 100 van 2010

  1. andre van hagen

    anita meyer steunt de homo beweging gay wereld ze is erg gelukkig met jullie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>