Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend

De leren broeken kunnen weer uit de kast getrokken worden, want de 3FM-dj’s Coen en Sander duiken ook dit jaar vol in het Amsterdam Gay Pride weekend. Op vrijdag 6 augustus 2010 presenteren Coen en Sander op 3FM de ontknoping van de Homo 100 vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam. Morgen, zaterdag 7 augustus, varen de mannen met hun BNN-boot mee met de Canal Parade tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het thema van de BNN-boot is dit jaar Oud Hollandsch Homofestijn.

Danny de Munk, Willeke Alberti en Nick & Simon zorgen voor de blije gaytunes aan boord.

HOMO 100

Tijdens de ontknoping van de Homo 100 op vrijdag 6 augustus doen Coen en Sander verslag van alle gebeurtenissen op het Rembrandtplein, waar op dat moment het feest van het Amsterdam Gay Pride Weekend van start gaat. Er wordt gerepeteerd voor de Mister Gay verkiezing en er zijn optredens van onder andere Nikki, Sieneke en de Eurostars.

Roze pakkie

De roze radiovrienden hebben er zin in. Coen: “Het is elk jaar een groot feest dat ik zeker niet wil missen. Deze keer belooft het vanuit BNN nog groter te worden dan vorige edities. Ik kan niet wachten!’ Sander: ‘De Gay Pride is één van de leukste feestjes van Nederland. Mijn roze pakkie hangt al klaar!”.

De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 uur te beluisteren op 3FM, behalve op vrijdag, dan is het programma er tot 18:00 uur. De Homo 100 is een initiatief van Coen en Sander en dit jaar voor de vierde keer te beluisteren op 3FM.

ZIE OOK:
- Anita Meyer op 1 in de Homo 100 van 2010

Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend
Lees ook:Anita Meyer op 1 in HOMO 100 van 2010
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100
Lees ook:HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade
Lees ook:3FM kleurt roze dit weekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend

  1. Martijn

    De homo 100 een initiatief van Coen & Sander? Nee mallerd, Ruud de Wild is de eerste die er mee kwam. Mocht het alleen niet meenemen van BNN toen ie commercieel ging.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>