PopDuel XL van start bij RabRadio

RabRadio met het PopDuel XLEén van de leukste spelletjes op de radio is het PopDuel van het Radio 3FM-programma 'RabRadio'. In dit radiospel telt alleen échte parate popkennis. Geen inkoppertjes, geen multiple choice, maar echte muziekvragen waarbij het niveau redelijk hoog ligt. Maandagmiddag is het PopDuel XL van start gegaan dat de hele zomer doorgaat. Normaal kan één kandidaat maximaal vijf dagen mee-spelen, in de XL-versie niet. Daarin gaat het…

werkelijk om de luisteraar met de meeste popkennis. Kandidaten kunnen aan het einde van een spelronde ook niet meer kiezen of ze de volgende dag opnieuw het duel aangaan, ze moeten meedoen en dat gaat door totdat een speler verslagen wordt door een nieuwe tegenspeler. Het gaat uiteindelijk om de luisteraar die de meeste duels wint.

Grande finale

Aan het eind van de zomer wordt de balans opgemaakt en de twee muziekkenners met de meeste gewonnen duels achter hun naam nemen het tegen elkaar op in de grote finale op vrijdag 29 augustus 2008. De winnaar van het PopDuel XL mag ook deelnemen aan het jaarlijkse DJ Duel dat gespeeld wordt met dj's van 3FM.

Meedoen aan de XL-versie van het PopDuel kan alleen door je te kwalificeren via de programmasite van RabRadio. De popquiz is zoals gewoonlijk rond 15:45 uur te horen bij Paul Rabbering op Radio 3FM.

Zie ook:
- Paul Rabbering wil nog wel een tv-programma maken

Lees ook:Winnaar van het Popduel XL bekend
Lees ook:Finaleweek van Popduel Teams
Lees ook:Finale DJ Duel 2008: Veenstra vs. Diergaarde
Lees ook:DJ Duel 2008 maandag van start op 3FM
Lees ook:Zomervariant Popduel wordt gespeeld met teams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>