Finaleweek van Popduel Teams

Het radiospel waarbij parate popkennis van groot belang is, heet het ‘RabRadio Popduel’. In de muziekquiz, die iedere werkdag gespeeld wordt in het 3FM-radioprogramma van Paul Rabbering, nemen twee luisteraars het tegen elkaar op. In de zomer wordt altijd een speciale editie gespeeld, zo kwamen vorig jaar oud-deelnemers terug en mocht de winnaar deelnemen aan het DJ Duel met de dj’s van 3FM. Deze zomer verenigde luisteraars zich voor het Popduel Teams en zijn nu toe aan de finaleweek.

In de zomermaanden hebben twintig teams gestreden voor wat ze waard waren. Koks, webdesigners, heren en dames namen het tegen elkaar op in de speciale editie van het popduel. Deze week is het tijd voor de finale en daarin nemen de vijf dames van ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en de mannen van ‘De Texelaars’ het tegen elkaar op.

‘RabRadio’ is er elke werkdag van 14:00 tot 16:00 uur op 3FM. De finaleweek bereikt vrijdag 11 september haar hoogtepunt wanneer de winnaar van Popduel Teams 2009 bekend wordt.

Lees ook:Zomervariant Popduel wordt gespeeld met teams
Lees ook:Winnaar van het Popduel XL bekend
Lees ook:PopDuel XL van start bij RabRadio
Lees ook:De egostrijd barst los: DJ Duel 2009
Lees ook:Finale DJ Duel 2008: Veenstra vs. Diergaarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>