Winnaar van het Popduel XL bekend

RabRadio Popduel XL 2008De hele zomer heeft Paul Rabbering het dagelijkse popduel ingeruild voor het Popduel XL. Veel oud-deelnemers van de popquiz en een paar nieuwelingen deden de afgelopen maanden mee aan de XL-versie van het popduel. Wat is het verschil? De winnaar van de XL-editie plaatst zich voor hét DJ Duel.

Bij het popduel in het 3FM-programma 'RabRadio' nemen dagelijks twee kandidaten het tegen elkaar op en laten ze zien wie van hen de grootste kennis van de popmuziekgeschiedenis heeft. Eén deelnemer kan maximaal vijf uitzendingen meedoen, bij het Popduel XL geldt die regel niet. Daar gaat het juist om de luisteraar die het meeste aantal dagen in het spel blijft.

Op 2 juni startte het Popduel XL en de competitie liep tot afgelopen woensdag. Vrijdagmiddag 29 augustus namen de twee beste deel-nemers, Roland Kroes en Mike de Bor het tegen elkaar op in de finale van het Popduel. De finale van het spel kende maarliefst vijf ronden. Nog voordat de laatste vraag gesteld werd, was Mike al zeker van de overwinning.

DJ Duel

Mike de Bor krijgt een uitgebreid prijzenpakket, hij heeft immers bewezen de beste popkenner te zijn! Maar nog belangrijker: Mike mag deelnemen aan het jaarlijkse DJ Duel waarin de jocks van 3FM het tegen elkaar opnemen. De voorgaande edities zijn gewonnen door Gerard Ekdom en wellicht dat Mike kan voorkomen dat Ekdom er dit jaar opnieuw met de prijzenkast vandoor gaat.

Het normale RabRadio popduel start maandag 1 september weer. Het is een quiz waarbij je écht parate popkennis moet hebben. En ik blijf het zeggen, het is één van de leukste spelletjes op de Nederlandse radio. Als ik niet al luister naar Paul Rabbering, dan probeer ik om in ieder geval om kwart voor vier 's middags het popduel te horen!

Zie ook:
- PopDuel XL van start bij RabRadio

Lees ook:DJ Duel 2008 maandag van start op 3FM
Lees ook:Finale DJ Duel 2008: Veenstra vs. Diergaarde
Lees ook:Finale DJ Duel kan eindelijk gespeeld worden
Lees ook:PopDuel XL van start bij RabRadio
Lees ook:Finaleweek van Popduel Teams

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Winnaar van het Popduel XL bekend

  1. Pingback: Zomervariant Popduel wordt gespeeld met teams | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>