Stemmen voor 3FM Classic Request

3FM Classic Request van 8 tot en met 14 maart 2008Net als vorig jaar is begin maart op Radio 3FM de 'Classic Request' te horen. Een week lang is er alleen muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw te horen. Het wordt dus weer tijd voor Bachman Turner Overdrive, Meatloaf, The Who, John Miles, Alanis Morissette, Crowded House, Bryan Adams, noem maar op. Maar de keuzelijst is niet uitputtend en dus is er de mogelijkheid voor een 'Eigen Keuze'.

Luisteraars kunnen online alweer stemmen op de 3FM Classic Request. Er staat een hele hele lijst waar uit gekozen kan worden, maar die is natuurlijk niet volledig. Daarom houdt 3FM nog ruimte over voor de favoriete klassiekers die de luisteraars zelf kunnen aandragen.

Er dient op minimaal op drie liedjes gestemd te worden en het maximum is tien. De 3FM Classic Request wordt uitgezonden van zaterdag 8 maart tot en met vrijdag 14 maart 2008.

Zie ook:
- Geschiedenis 40 jaar Radio 3 online
- Mika in het Westerpark, 3FM geeft kaarten weg
- 3FM-jocks Swijnenberg en Veenstra winnen Lingo met overmacht

Lees ook:3FM Classic Request vandaag van start
Lees ook:Alle klassiekers op een rij in de ’3FM Classic Request Top 100′
Lees ook:Stairway To Heaven dé klassieker op 3FM
Lees ook:Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend
Lees ook:‘Smells Like Teen Spirit’ op 1 in 3FM 90s Request Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>