Mika in het Westerpark, 3FM geeft kaarten weg

MikaIn eerste instantie wilde niemand hem een platencontract aanbieden. Daarover zong hij dan ook in het nummer 'Grace Kelly' dat in Engeland nummer één werd, in Nederland was een vierde plek de hoogste positie voor die single. Mika is zijn naam en op dinsdag 8 juli 2008 staat de singer-songwriter in het Westerpark in Amsterdam. Radio 3FM geeft de komende week kaarten weg voor dat concert.

Mika stond vorig jaar op Lowlands en gaf in november 2007 een optreden in een volledig uitverkochte Heineken Music Hall. Dit jaar staat de van oorsprong Libanees is het Westerpark bij '3FM presents Mika'. Luisteraars kunnen via de radio toegangskaarten winnen, en die zijn ook online te winnen door antwoord te geven op de vraag 'Voor welk televisieprogramma zong Mika een commercial in?

Hmmm even googlen dan maar voor het antwoord denk ik zo. Ik weet alleen dat het Avro-programma Koefnoen, het nummer 'Big Girl (You Are Beautiful)' -nog lang voordat het als single werd uitgebracht- in zijn geheel onder een sketch gebruikt heeft. Maar dat was vast niet speciaal voor Koefnoen.

Zie ook:
- 3FM brengt Rockin'Park terug naar Goffertpark Nijmegen
- 3FM geeft hele week kaarten weg voor Pinkpop

Lees ook:Stemmen voor 3FM Classic Request
Lees ook:De HOMO 100 vandaag op 3FM, zie hier de lijst
Lees ook:Winnen op de radio!
Lees ook:Dagboek v/e radio-amateur: Platenmaatschappijen bepalen muziek
Lees ook:Iers radiostation maakt einde aan hit Sean Kingston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>