Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend

Aaah! Het is weer zover, het eerste lijstje na de zomer: de 90s Request Top 100 van 3FM staat voor de deur en luisteraars kunnen vanaf vandaag (26 augustus) al hun stem uitbrengen op hun favoriete platen van de ‘nineties’. De toplijst moet het hoogtepunt worden van een week lang ’3FM 90s Request’ met alleen muziek uit de de jaren negentig van de vorige eeuw. Stemmen kan via 3FM.nl tot en met donderdag 1 oktober 2009 12:00 uur. Naast stemmen op platen uit de keuzelijst kunnen luisteraars ook zelf suggesties aandragen.

 
3FM zendt de 90s Request Top 100 uit op vrijdag 2 oktober tussen 09:00 en 18:00 uur. De lijst sluit de themaweek 90s Request af die op 26 september begint. De luisteraars en dj’s van 3FM bepalen die week welke 90s platen de ether ingeslingerd worden; van R.E.M en Pearl Jam tot de Spice Girls en van Nirvana en Red Hot Chili Peppers tot Take That. Naast de bekende hits uit het vorige decennium is er ook veel aandacht voor onbekend gebleven albumtracks en one day fly’s.

Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start
Lees ook:‘Smells Like Teen Spirit’ op 1 in 3FM 90s Request Top 100
Lees ook:’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw
Lees ook:3FM een week lang in het teken van 90s Request
Lees ook:Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend

  1. arno

    Leuk om deze muziek weer te kunnen horen. Want dan is precies te horen wat voor een zaadloze muziek de hitlijsten en de radio van nu domineren,of beter terroriseren! Maar nu het volgende. In jullie keuzelijst staan nummers die absoluut niet uit de jaren negentig komen. Wat te denken van New Gold Dream van de Simple Minds. Fantastische band en een briljant nummer, maar wel uit 1982!!!! Beetje vreemd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>