Radio 1-presentatrice Ghislaine Plag doet Rondom 10

Alvast een mooi verjaardagscadeau voor Ghislaine Plag. De presentatrice van Radio 1 wordt donderdag 34 jaar en vandaag is bekend geworden dat zij een nieuwe job op televisie erbij heeft. Plag presenteert op Radio 1 onder meer de programma’s ‘Lunch!’ en ‘Stand.café’ en voor de NCRV maakt ze op tv ‘Netwerk’. Vanaf januari 2010 komt daar een taak bij, want Ghislaine wordt de nieuwe presentatrice van ‘Rondom 10′. Daarmee wordt de talentvolle radiovrouw de opvolger van Cees Grimbergen die aan de kant werd gezet vanwege een verjongingskuur voor het programma.


Ghislaine Plag won in 2006 won ze de Ilse Wessel Radioprijs en zeven jaar eerder behaalde ze de tweede plaats van de RVU-radioprijs met de documentaire ‘De Heer Komt!’. Tussen 1998 en 2006 werkte Ghislaine bij RTV Rijnmond, als presentatrice en verslaggeefster bij actualiteitenprogramma’s en als nieuwslezer. Momenteel presenteert Ghislaine Plag op Radio 1 de programma’s ‘Lunch!’, ‘Stand.café’ en ‘Casa Luna’.

Over haar nieuwe tv-job zegt Plag: “Het is voor mij ontzettend leuk en spannend dat ik Rondom 10 mag gaan presenteren. Ik vind het een uniek programma waar een echt goed inhoudelijk debat wordt gevoerd”. Gezien haar staat van dienst is deze presentatieklus haar wel toevertrouwd.

Lees ook:Ghislaine Plag antwoord op alle verjongingen binnen NCRV
Lees ook:Rondom 10 voor het eerst met Ghislaine Plag
Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:Feestuitzending ‘Casa Luna’ vanwege vijfjarig bestaan
Lees ook:Ghislaine Plag wint Presentatieprijs 2006

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Radio 1-presentatrice Ghislaine Plag doet Rondom 10

  1. Pingback: Ghislaine Plag antwoord op alle verjongingen binnen NCRV | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>