Ghislaine Plag antwoord op alle verjongingen binnen NCRV

De NCRV is druk bezig met een grote verjongingsoperatie. Vorige maand werd al bekend dat de omroep Cees Grimbergen weg heeft weten te werken bij het televisie-programma ‘Rondom 10′. Vanaf januari 2010 zal radiovrouw Ghislaine Plag de presentatie van dat praatprogramma op zich nemen. De 34-jarige radiomaakster lijkt nog meer tv-ambities te hebben, want ze gaat begin volgend jaar ook alle NCRV-uitzendingen van ‘Netwerk’ presenteren. Daarmee wordt ze de opvolgster van Aart Zeeman die woensdagavond zijn laatste Netwerk presenteerde.

Na 20 jaar voor de NCRV gepresenteerd te hebben, stond Aart Zeeman woensdag 15 juli voor het laatst voor de camera’s van Netwerk. Dat de 52-jarige presentator moet stoppen met het actualiteitenprogramma zegt volgens de hoofdredacteur ‘niets over kwaliteiten en prestaties, maar vloeit voort uit de vernieuwingsoperatie die de NCRV op dit moment doorvoert’.

Meer tv

Ghislaine Plag lijkt het antwoord te zijn op alle verjongingen die de NCRV doorvoert. De radiovrouw presenteert sinds eind vorig jaar al één keer per week ‘Netwerk’, maar door het vertrek van Aart Zeeman zal ze alle uitzendingen van de NCRV voor het actualiteitenprogramma op zich nemen. Plag, die op Radio 1 onder meer de programma’s ‘Lunch!’ en ‘Stand.café’ presenteert, heeft nog wel even de tijd om zich voor te bereiden op haar uitgebreide tv-taak, want ze begint daar pas in januari 2010 mee. Tot die tijd neemt Frank du Mosch een deel van de presentatie van Netwerk voor zijn rekening.

Achtergrond Plag

Ghislaine Plag won in 2006 won ze de Ilse Wessel Radioprijs en zeven jaar eerder behaalde ze de tweede plaats van de RVU-radioprijs met de documentaire ‘De Heer Komt!’. Tussen 1998 en 2006 werkte Ghislaine bij RTV Rijnmond, als presentatrice en verslaggeefster bij actualiteitenprogramma’s en als nieuwslezer. Momenteel presenteert Ghislaine Plag op Radio 1 de programma’s ‘Lunch!’, ‘Stand.café’ en ‘Casa Luna’.

Lees ook:Rondom 10 voor het eerst met Ghislaine Plag
Lees ook:Radio 1-presentatrice Ghislaine Plag doet Rondom 10
Lees ook:Nieuw actualiteitenprogramma vanaf 2014 op Radio 1
Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:Ghislaine Plag wint Presentatieprijs 2006

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Ghislaine Plag antwoord op alle verjongingen binnen NCRV

  1. Ben

    Ghislaine begint een beetje de ‘nieuwe’ Sjors Frohlich te worden. Die was ook niet van de zenders af te slaan. Helaas nu wel. Succes, Ghislaine! En waarom eigenlijk Aart Zeeman weg, verjonging………..ik weet nog wel een plek waar ze kunnen verjongen daar.

      /   Reply  / 
  2. Rietje Brunink

    Niet Aart Zeeman, maar Ghislaine Plag moet weg! !

      /   Reply  / 
    1. marjoleine

      helemaal mee eens, Rietje! Wat een arrogante tuthola. Terwijl ze op tv best een vriendelijke toon kan aanslaan. Is dus gewoon een houdinkje van d’r op de radio.

        /   Reply  / 
  3. Jan

    @Jorn: Ghislaine heeft Bert Kranenbarg ook al meerdere keren vervangen in ‘Knooppunt Kranenbarg’. Ze heeft een prettige stem en kan goed een programma presenteren. Nu blijkt ze ook nog plezierig om naar te kijken (ja dames, daar letten wij radiomakers ook op). We zullen nog veel van haar horen en zien!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Jurgen van den Berg weg bij de NOS | Radioactive

  5. Pingback: Rondom 10 voor het eerst met Ghislaine Plag | Radioactive

  6. Gianfrancesco

    Nou Ik vind Ghislaine precies op de plek waar zij past. Ze is mooi, een verdomd lekker wijf met een prachtig lichaam, maar ze heeft ook een stel hersens. Ik vind haar heel intelligent overkomen dan die nietzeggende dames van de commerciele omroepen. Ik vind het een verademing naar haar te kijken en te luisteren. Ghislaine, succes met Rondom 10. Miets ten nadele van Cees Grimbergen hij deed het goed en scherp was ie, maar Ghislaine zie ik toch liever.

      /   Reply  / 
    1. Joris

      Ghislaine Plag een verdomd lekker wijf?? Over smaak valt niet te twisten, maar in dit geval doe ik dat lekker wel. Goed, ze is niet zo lelijk als Marjan Molenaar van de EO, maar je hebt altijd baas boven baas. Cees Grimbergen is net zo min een lekker wijf, maar was wat mij betreft een uitstekende presentator voor Rondom Tien. Ghislaine kan niet veel meer dan de vragen voorlezen van haar kaartjes. Zodra een discussie ontstaat in het publiek raakt ze hopeloos de regie kwijt. Ook dat citaat “Neem de mensen zoals ze zijn, er zijn geen andere.” dat ik haar regelmatig hoor uitspreken op televisie (ik meen als reclameboodschap voor de NCRV) veroorzaakt steevast zeer hardnekkige huiduitslag bij ondergetekende.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>