Ghislaine Plag wint Presentatieprijs 2006

Radioactive.blog.nl | Ghislaine Plag [ foto NCRV ]NCRV-presentatrice Ghislaine Plag heeft de Ilse Wessel Presentatieprijs voor jong radiotalent gewonnen, een initiatief van de Wereldomroep. Ze kreeg de onderscheiding voor haar eerdere werkzaamheden bij de regionale omroep Radio Rijnmond. Die heeft ze in februari verruild voor het programma Plein Publiek, elke werkdag van 9.30 tot 11.00 uur op Radio 747.
De 30-jarige radiomaakster komt zelfverzekerd over en combineert een prettig stemgeluid met persoonlijkheid, aldus de jury. "Ze blinkt uit in de interactie met de gasten, ze leeft zich goed in en slaagt er in moeilijke dingen makkelijk uit te leggen." Dan doe je het inderdaad goed.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar nog niet ken – schande, schande ;-) . Puur omdat ik niet vaak luister naar 747. Maar vandaag ga ik de schade inhalen, want straks presenteert ze samen met Bert Kranenbarg eenmalig Knooppunt Kranenbarg op Radio 2 in het kader van Internationale Vrouwendag.
________________________________________________________________

Lees ook:TV538 zendt DI-RECT 538Puur concert uit
Lees ook:Bert Kranenbarg niet op Radio 2 door burnout
Lees ook:Radio 2-presentator bestijgt Alpe d’Huez
Lees ook:Zoek de verschillen tussen filmpjes MNM en XFM
Lees ook:Goed nieuws van Novum op Nationale Goed Nieuwsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>