Jurgen van den Berg weg bij de NOS

Nieuwslezer Jurgen van den Berg stopt bij de NOS en stapt over naar de NCRV. De 44-jarige Van den Berg, die ook de vaste nieuwslezer is in de ochtendshow van Giel Beelen, gaat programma’s op Radio 1 doen als ‘Lunch’, ‘Stand.nl’, ‘Stand.café’ en ’Casa Luna’. Verder zal Jurgen voor de NCRV invallen bij de Radio 2-programma’s ‘Cappucino’ en ‘Knooppunt Kranenbarg’. Radiomaken in plaats van nieuws voorlezen is niet nieuw voor Jurgen, zo presenteerde hij onder meer ‘Langs de Lijn’ en ‘Radio Tour de France’ op Radio 1. Ook heeft hij een eigen programma op KXradio.


Volgens RadioFreak gaat Jurgen van den Berg vanaf 1 november 2009 voor de NCRV aan het werk en vervangt hij Ghislaine Plag die zich op de televisieprogramma’s van de omroep gaat richten. Het vertrek van Jurgen bij de NOS betekent ook dat Giel Beelen op zoek kan naar een andere nieuwslezer die elke ochtend bij hem aanschuift voor de laatste actualiteiten.

Zie ook over Jurgen van den Berg:
- “Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
- Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen

Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Jurgen van den Berg presenteert Radio Tour de France
Lees ook:Ghislaine Plag antwoord op alle verjongingen binnen NCRV
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Nieuw actualiteitenprogramma vanaf 2014 op Radio 1

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jurgen van den Berg weg bij de NOS

  1. Ramon

    Maar de grote onbeantwoorde vraag is: stopt hij ook met Langs de Lijn of mag hij dat blijven doen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>