Gordon loopt leeg over Robert Jensen

Gordon was vrijdag in diverse radioshows te gast om zijn nieuwe single 'Sugar Baby Love' (een cover van The Rubettes) te promoten. Zonder ook maar een vraag te stellen liep Gordon in Ruuddewild.nl leeg en klaagde volop over het voormalige Noordzee FM en over zijn oud-collega Robert Jensen.

 

Gordon was te gast bij Ruud de Wild op Q-music. Het radiostation zit gevestigd in het pand weer eerder Noordzee FM zat (en nog vroeger de VPRO). Oud-radiomaker Gordon heeft een tijd de ochtendshow op Noordzee FM gepresenteerd en is daardoor goed bekend met het pand van Q-music aan de 's Gravenlandseweg in Hilversum.

De combinatie van het vroege tijdstip en het oude Noordzee gebouw gaven Gordon de kriebels waar hij niet goed van werd. "Het graf graf graf Noordzee dat heeft hier gezeten (…) en die vreselijke vreselijke Jensen die in de middag zat, dat werkte gewoon echt niet", was Gordons commentaar.

Robert Jensen

Dat Gordon en zijn ex-collega Jensen geen vrienden zijn, is geen geheim. Zonder een echte aanleiding liep Gordon volledig leeg over Jensen; over hoe vreselijk hij hem vindt, dat niemand weet waar Jensen is en wat hij doet.

Het fragment waarin Gordon zijn uitlatingen deed is hier terug te luis-teren.

OZ Radio

Begin augustus lanceerde Gordon het online radiostation OZ Radio, speciaal gericht op homo's. Eerder gaf Gordon al aan met de nieuwe zender het publieke bestel in te willen. Die ambitie herhaalde de zanger/presentator bij Ruud de Wild en gaf aan dat de plannen heel serieus zijn. Gordon denkt door de specifieke doelgroep veel steun en support van de overheid te krijgen. De toekomstplannen van OZ Radio bespreekt Gordon in hetzelfde fragment. Vóór juni 2009 wil Gordon 50.000 betalende leden hebben om de televisiezender van OZ het publieke bestel in te krijgen.

Zie ook:
- Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in

Lees ook:Quote van de Week – 31 | 2006
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen bestolen door BN’er
Lees ook:‘Robert Jensen komt er bij ons niet in’
Lees ook:Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gordon loopt leeg over Robert Jensen

  1. Jorn

    Hmmm… is even fout gegaan, is nu hersteld. Tnx B2!

      /   Reply  / 
  2. Thomas

    hoe fout – die cover van Sugar Baby Love,.. en ben toch bang dat t gaat scoren :) anyway,. grappig fragmentje, maar vraag me toch sterk af of de q-music luisteraar op deze info te wachten zit :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>