Gordon schnabbelt bij met tv-commercial Robijn

Gordon als radio-dj is niet meer, al houdt hij zich nog wel bezig met de lancering van een nieuw online radiostation voor homo's. De reden voor Gordon's vertrek als dj bij Radio 538 is al uitgebreid besproken, maar volgens de officiële lezing heeft het te maken met tijdgebrek. Nou, we weten inmiddels waar Gordon in zijn vrije tijd zo druk mee is… En niet alleen voor feestjes komt Gordon zijn bed uit, ook voor een vette schnabbel.

Toevallig zag ik 'm gister op televisie voorbij komen: een commercial voor Robijn met in de hoofdrol Gordon. De zanger slash presentator hangt de schone -witte- was buiten in een reclamespotje voor het wasmiddelmerk. Blijkbaar heeft Gordon er zelf niet de (was)kracht voor om zijn kleren te wassen, dus dat laat hij over aan zijn huishoudster Monique die ook in de commercial te zien is.

Gordon sluit met deze Robijn-commercial aan in het rijtje andere BN'ers als Irene Moors, Isa Hoes, Sonja Bakker, Hans Klok en Jules Deelder, bij wie al eerder een kijkje thuis werd genomen tijdens het wassen. De schnabbel van Gordon is sinds maandag 21 juli op televisie te zien.

Zie ook:
- Hier is Gordon zo druk mee
- Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj
- Eerste Ozcar wordt uitgereikt door Gordon

Lees ook:Irene Moors ochtendjock van de ‘Koninklijke Week’ op 100% NL
Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Irene Moors maakt ochtendshow vanaf de Dam in Amsterdam
Lees ook:Niet Isa, maar Irene naar RTL FM
Lees ook:[Audio] Irene Moors (nog even) aanwinst voor RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>