Simone Walraven maakt programma vanuit VS

“Hey Moontje, kom je even draaien bij onze piraat”. Met dat mailtje werd Simone Walraven benaderd door Rob Stenders om te komen draaien op KXradio. Zoals bekend heeft ze vol enthousiast ingestemd met het verzoek en krijgt zij haar eigen programma op de radiozender van Stenders. Vrijdagavond was Simone te gast in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ waarin ze kwam vertellen over haar comeback op de Nederlandse radio. Eind jaren tachtig verdween oud-presentatrice Walraven van radio en tv omdat ze met haar man Clark Datchler naar Engeland verhuisde. Nu is even terug in Nederland om alles te regelen met KXradio.

Simone Walraven woont tegenwoordig in Amerika, maar desondanks kan ze wel een radioprogramma voor KX maken. Ze zal haar show thuis in de Verenigde Staten opnemen en het programma vervolgens -net als een aantal andere KX-dj’s doen- uploaden. De uitzendcomputer van KXradio pakt dab automatisch op het juiste moment de juiste show van de server.

KXradio is het station van de vrije keuze (het format is dat er geen format is) en dus gaat Simone alles draaien wat ze zelf wil. Dat varieert van muziek uit de jaren veertig tot recente muziek uit 2009. Simone Walraven is vanaf 18 maart 2009 elke woensdagochtend om 10:00 uur te horen op KXradio.

De uitzending van DWDD met Simone Walraven is hier terug te kijken.

Zie ook:
- Simone Walraven maakt comeback op KXradio

Lees ook:Simone Walraven maakt comeback op KXradio
Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio
Lees ook:Jasper de Vries en Simone Walraven naar Radio 2
Lees ook:[Audio] Oud-Veronica-dj Simone Walraven op 3FM

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Simone Walraven maakt programma vanuit VS

 1. Pingback: Simone Walraven maakt comeback op KXradio | Radioactive

 2. Peter

  Raar wijf. Zweefteef. Gaat muziek uit de jaren 40 draaien op KX… pffff…

    /   Reply  / 
 3. Marcel

  Waarom nu weer zweefteef. Heeft ze je iets misdaan. Heeft liefde voor muziek en komt daarom terug op een internetradiostation

    /   Reply  / 
 4. Jesper

  Daar komt bij dat er wel meer KX-dj’s zijn die zulke oude muziek draaien: Hans Hoogendoorn (stem van Radio 1) doet dat bijvoorbeeld ook.

    /   Reply  / 
 5. michel

  zag er toen simpel uit maar wel tv talent en herken haar nu niet meer terug maar ziet er nu wel mooi uit ze zou wel een model kunnen zijn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>