Samenzwering live op KXradio te volgen

De naam doet vermoeden dat het om een geheimzinnig genootschap gaat. In werkelijkheid is het een gewoon een grote groep muziekliefhebbers die bij elkaar komen op de Samenzwering van KXradio. Het station van Rob Stenders organiseert het feestje voor de vierde keer en deze editie vindt plaats in café Stairway To Heaven in Utrecht. De toegang voor de Samenzwering 2009 is uitsluitend voor luisteraars van KXradio en alle kaarten zijn weggegeven, maar thuisblijvers wees niet getreurd: de hele Samenzwering is live te volgen via KXradio.


Tijdens de vierde KX Samenzwering zijn er optredens van Voicst, Bertolf, Dio, Marike Jager en D-A-A-N. Verder worden er vanavond namen bekend gemaakt van twee BN’ers die een programma krijgen op het radiostation. Eerder deze week werd al bekend dat oud-dj Simone Walraven terugkeert op de radio en haar comeback maakt ze bij KX. Het feest voor de luisteraars wordt zaterdag 14 februari tussen 18:00 en 24:00 uur uitgezonden op KXradio.

Zondag volgt op Radioactive.blog.nl een verslag van de KXradio Samenzwering 2009.

Zie ook:
- Simone Walraven maakt comeback op KXradio
- Sander Hoogendoorn wint KX Factor

Lees ook:Simone Walraven maakt comeback op KXradio
Lees ook:Simone Walraven maakt programma vanuit VS
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio
Lees ook:KXradio organiseert vierde Samenzwering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>