Simone Walraven maakt comeback op KXradio

Nog dagelijks komen er bezoekers op Radioactive.blog.nl binnen via het zoekwoord ‘Simone Walraven’. Eerlijk gezegd kende ik haar niet, maar een blik op Wikipedia leert dat Simone als 15-jarig meisje begon als nieuwslezer bij Jeroen van Inkel op Radio Decibel. Later kreeg ze een eigen radioprogramma en presenteerde ze op televisie ‘Countdown’. Eind jaren tachtig besloot ze te gaan reizen en met haar man een teruggetrokken leven te gaan leiden. Maar… Simone Walraven is terug. Rob Stenders heeft de oud-dj gevraagd een wekelijkse show te gaan doen op KXradio. Ze heeft de invitatie ‘van harte aanvaard’.

UPDATE: Simone gaat programma vanuit Amerika maken

Simone komt het dj-team van KXradio vanaf 15 februari 2009 versterken. De oud-Veronica-dj zal wekelijks te horen zijn op het radiostation van Rob Stenders. Er zullen nog twee andere BN’ers een programma op KX gaan maken, maar die namen worden pas bekendgemaakt tijdens de KX Samenzwering op 14 februari in Utrecht.

Zie ook:
- KXradio organiseert vierde Samenzwering
- Sander Hoogendoorn nieuwe dj op KXradio

Lees ook:Simone Walraven maakt programma vanuit VS
Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:Jasper de Vries en Simone Walraven naar Radio 2

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Simone Walraven maakt comeback op KXradio

  1. Pingback: Samenzwering live op KXradio te volgen | Radioactive

  2. Pingback: Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway | Radioactive

  3. Pingback: Simone Walraven maakt programma vanuit VS | Radioactive

  4. Pingback: Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>