RTV Maas en Mergelland wil nieuwe frequentie

Niets vervelender dan naar een ruisend radiostation luisteren. En dat is precies waar RTV Maas en Mergelland last van heeft. De ontvangst van de radiozender is erg slecht op dit moment. Volgens bestuurslid Richard Roijen haken luisteraars en adverteerders af en dreigt de zender zelfs te verdwijnen, zo staat de lezen in Dagblad de Limburger. Oorzaak zijn Belgische zenders die er in de grensstreek bij zijn gekomen. Frequenties overlappen elkaar met vele storingen tot gevolg. De omroep denkt wel dat er een oplossing is. RTV Maas en Mergelland wil graag gaan uitzenden via de vrijgekomen sterke frequentie van de gestopte legerzender Canadian Forces Network (CFN) in Brunssum. Een verzoek hiervoor is ingediend bij het Agentschap Telecom. Wordt vervolgd….

Lees ook:Lokalo van de week: RTV Maas en Mergelland
Lees ook:Radio 1-programma Kunststof beleeft première op tv
Lees ook:Ontvangst Radio 4 in grote steden beneden de maat
Lees ook:Rechter: Vogelgeluiden op de radio géén ‘uitzending’
Lees ook:Vlaamse lokale radio op Nederlandse frequentie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>