Stem op 90’s hitlijst en maak kans op 13e maand

Ook dit jaar gaat Radio Veronica weer vrolijk verder met het uitzenden van hitlijsten. Vanaf maandag 19 januari hoor je op de radiozender de 90’s Top 750. Uiteraard mag jij hem samenstellen door te stemmen op jouw favoriete 90’s hits. Je kunt ze hier doorgeven. Zomaar stemmen, dat doe je vast niet, dus maak je als je stemt, kans op een 13e maand ter waarde van € 1.500,-.

Lees ook:Radio 10 Gold zoekt de beste 100 zomerplaten
Lees ook:Top 4000 in december op Radio 10 Gold
Lees ook:Aftrap stemmen voor de Homo 100
Lees ook:Terug naar de jaren nul met Zeroes Request op 3FM
Lees ook:Winnen, winnen, winnen op de radio!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>