Terug naar de jaren nul met Zeroes Request op 3FM

De 3FM Zeroes Request week komt er weer aan op NPO 3FM. Van 13 t/m 20 februari hoor je alleen maar muziek uit de eerste tien jaren van dit millennium. Op de laatste dag van deze themaweek hoor je de Zeroes Top 100. En uiteraard mag jij helpen samenstellen. Maak hier jouw eigen playlist met muziek van de jaren nul en stem daarmee automatisch op de lijst. Keuze genoeg lijkt me. Succes!

Lees ook:Luisteraars stellen playlists samen voor de 3FM Zeroes Top 100
Lees ook:Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request
Lees ook:‘Sex on Fire’ nummer 1 in Zeroes Request Top 100
Lees ook:3FM komt terug met de Zeroes Request
Lees ook:’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>