Radio 10 Gold zoekt de beste 100 zomerplaten

Ook dit jaar komt hij er weer, een nieuwe editie van de Zomer Top 100 op Radio 10 Gold. Op vrijdag 21 juni, de dag dat officieel de zomer begint, draait de zender de 100 leukste zomerhits. Het is dit jaar de vijfde keer dat de lijst wordt samengesteld.

Je kunt zelf stemmen op de lijst via de website van Radio 10 Gold. Als je stemt maak je ook meteen kans op een zomers prijzenpakket. Ook mag je jouw plaat aankondigen in de programma’s van RenĂ© Verkerk, Dennis Verheugd of Edwin Ouwehand.

De komende vrijdagen zetten zij de meest favoriete platen letterlijk in het zonnetje. Eerdere jaren stond de Lambda van Kaoma op nummer 1.

Lees ook:Radio 10 Gold morgen met Zomer Top 100
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:‘Zomer Top 100′ als aftrap voor de zomer
Lees ook:Nieuwe programmering met nieuwe programma’s bij Radio 10 Gold
Lees ook:10 Gold luidt de zomer in met ‘De Zomer Top 100′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>