Winnen, winnen, winnen op de radio!

Bijna elke week is er wel een actie of prijs te winnen op de verschillende radiostations in Nederland. Als extra service vertel ik je vanaf nu op maandagmorgen wat er te winnen of beleven valt op de Nederlandse radio:

538 geeft kaarten weg voor 538 Jingleball. Op 19 en 20 december organiseert 538 zijn eigen winterfestival in de Ziggo Dome in Amsterdam.

3FM geeft kaarten weg voor het uitverkochte Coen und Sander Fest. Het festijn vindt plaats op 28 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Radio 2 staat de hele week in het teken van de Top 2000 stemweek. Tot aankomende vrijdag 19:00 uur kun je stemmen op jouw favoriete nummers.

Skyradio geeft via de website een aantal wintersporten weg. Stuur een oude wintersportfoto op en win.

Radio 10 roept je alleen vandaag nog op om te stemmen op hun Top 4000. Je hoort de Top 4000 van 1 december tot 24 december. Als je stemt maak je kans op kerstshoppen in New York.

Q-music speelt de komende twee weken voor Sinterklaas. Je kunt je complete verlanglijstje winnen. Vanaf vandaag strooit Sint Niek(o-laas) twee weken lang met cadeautjes.

Radio Veronica zet zich in voor arme kinderen met de Veroniklaas actie. Een stem op de Top 1000 allertijden is een donatie voor het goede doel.

100%NL geeft speelgoed weg. Geef je op via de website. Hoor je je naam op de radio, bel dan binnen 30 minuten naar de studio en win voor 450 euro aan cadeaus.

Heb je aanvullingen? Mail ze!

Lees ook:Winnen op de radio!
Lees ook:Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!?
Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:Sky Radio gaat weer helemaal los met kerst
Lees ook:Luisteraars stellen Radio 4 Kerstconcert samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>