Aftrap stemmen voor de Homo 100

Abba, Pet Shop Boys, Village People of misschien zelfs Sieneke. Je kunt ze zomaar tegenkomen in de Homo 100 van 2010. De jaarlijkse, roze lijst van BNN met de honderd grootste homo- en lesbonummers wordt ook dit jaar weer gedraaid op 3FM. Maar het is niet zomaar de lijst van vorig jaar, nope… je kunt gewoon weer stemmen op jouw drie favoriete homohits. Maandagmiddag gaan de stembussen voor de 2010-editie van de Homo 100 open.

De Homo 100 wordt uitgezonden op vrijdag 6 augustus 2010. De ontknoping van de lijst is te horen in de Coen en Sander Show die hun programma maken vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam, waar op dat moment de laatste voorbereidingen worden getroffen voor de Mister Gay verkiezing.

Stemmen kan via deze link.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga doen zelf nog een oproepje om te stemmen voor de Homo 100:

Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend
Lees ook:Coen en Sander duiken in Gay Pride weekend
Lees ook:HOMO 100 komt er weer aan, BNN in Canal Parade
Lees ook:Anita Meyer op 1 in HOMO 100 van 2010
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>