De pot op met van Inkel

Elke dag van het jaar heeft wel een soort van thema. Zo is het vandaag, 9 november, Wereld Vrijheidsdag en staat op 10 november de mantelzorg centraal. Op 19 november is het Wereld Toilet Dag. Jeroen van Inkel, van Radio Veronica, vindt dit een bijzondere dag en presenteert zijn programma daarom live vanaf de plee van een luisteraar. Hij moet alleen nog een luisteraar vinden die zijn wc ter beschikking stelt.

Wil jij van Jeroen van Inkel een middagje op jouw wc?

Lees ook:Vanmidag gaat Jeroen van Inkel de pot op!
Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Internetradio: DJ presenteert in 3 talen
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>