Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw

In de tijd dat Jeroen van Inkel de ochtendshow 'Je Dag Is Goed' op Q-music presenteerde, had de radio-dj elke dinsdag het item met de Toeterman. De rol van Toeterman werd vervuld door oud-Veronica en ex-Yorin dj Fred van den Bol en elke week toeterde hij iemand wakker. Jeroen van Inkel is vandaag (7 juli) jarig en 3FM-dj Giel Beelen vond het wel een leuk idee om nu Jeroen eens wakker te toeteren.

3FM-luisteraar Patty Meer woont in Almere en is maandagochtend naar het huis van Jeroen van Inkel gegaan, die ook in Almere woonachtig is. Gewapend met een heuse gastoeter stapte Patty samen met een vriendin de tuin van de Q-jock in en toeterde een aantal maal.

Het duurde even voordat er iets gebeurde, Patty hoorde wel wat gerommel. Toen het Giel (die gewoon in de studio in Hilversum zat) te lang duurde, belde hij zelf maar naar Jeroen. Op dat moment kwam Van Inkel echter al naar buiten. Hij was al helemaal aangekleed (dat was het gerommel dat Patty de Toetervrouw hoorde;)

Jeroen van Inkel kon de toeteractie van Giel Beelen wel waarderen. Meer moeite had de Q-dj met zijn leeftijd; vandaag is Van Inkel 47 jaar geworden.

Zie ook:
- Jeroen van Inkel gaat hele straten wakker toeteren

Lees ook:Jeroen van Inkel gaat hele straten wakker toeteren
Lees ook:Kaal is het Helemaal Bokaal voor Humberto Tan
Lees ook:Radioactive headlines week 28: vakantie, strand, jazz en meer
Lees ook:Armin van Buuren en Jeroen van Inkel in de Middag
Lees ook:Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>