Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie

Vanaf maandag 19 juli 2010 vervangt deejay Kristel van Eijk Jeroen van Inkel op Q-music. Van Inkel is vier weken afwezig en geniet dan van zijn welverdiende zomervakantie. Van Eijk was al een tijdje te horen naast Jeroen van Inkel in zijn middagprogramma. Kristel neemt een maand lang het tijdvak 16:00-19:00 uur over van Van Inkel. Haar eigen programma van 21:00 tot 24:00 uur wordt gedurende die periode overgenomen door Daniel Smulders.

Kristel trapt deze maandag meteen af met een live-programma vanaf Roze Maandag op de Tilburgse kermis, de grootste kermis van de Benelux. Vanuit de studio van Kermis FM maakt Kristel live radio dat zowel op Kermis FM als op Q-music te horen is.

Jeroen van Inkel is maandag 16 augustus 2010 weer terug op Q-music. Dan zal hij ook starten met ’3D radio’. Aan Radioactive.blog.nl onthulde Van Inkel vorige week wat dat precies inhoudt.

ZIE OOK:
- Kristel van Eijk op plek Coen & Sander op Kermis FM
- Jeroen van Inkel maakt eerste radio-uitzending in 3D

Lees ook:Kristel van Eijk op plek Coen & Sander op Kermis FM
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>