Jeroen van Inkel boos over degradatie

Ruud de Wild gaat toch naar Q-music en dat gaat ten koste van de plek van Jeroen van Inkel, die momenteel nog de ochtendshow presenteert. Tegen Albert Verlinde van RTL Boulevard zegt Van Inkel "Ik gun Ruud het allerbeste". Hij vindt het echter wel vreemd dat hij op zij geschoven wordt, Van Inkel begrijpt het probleem niet.

 

Q-music is een snel groeiende radiozender en Jeroen van Inkel maakte vanaf het begin een rustig programma op Q-music. De zender wil echter een spraakmakende show hebben en denkt dat met Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte in huis te hebben.

Zoals het er nu naar uitziet verhuist Jeroen van Inkel naar de middag, wat toch wel als een flinke degradatie gezien kan worden. Hij blijft in ieder geval met Q-music in gesprek over zijn contract. Wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd…

Zie ook:
- Ruud de Wild tóch naar Q-music

Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Jeroen van Inkel boos over degradatie

 1. pieter

  ja mooi baale voor je ochtend progamma.
  wij luisteren juist Qmuziek om dat wij
  het ochtend progamma juist tof vinden!
  bij ons op het werk wordt het dan toch nog een beetje gezellig met het foute uur!!!
  wij willen jeroen van inkel in de morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
  1. Ann

   Buiten die rotzak!!! De wereld is zo erg verhardt… het is nu wel echt steenhard geworden. Wat een drama voor de familie Weylandt.

     /   Reply  / 
 2. Jeem

  Jeroen moet blijven in de ochtend, want het is juist lekker wakker worden met zijn programma! Met Hannalore en Jasper maakt hij er een relaxed programma van! Beter dan het negatieve gel*l van Evers en zijn kornuiten! En dan dat hysterische gedoe van de Wild, dat trek ik beter in de middag!
  Jeroen in de morgen!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. Lin

  Ze zullen ongetwijfeld wel op een jongere doelgroep gaan mikken, maar persoonlijk word ik niet goed van dat oeverloze gelul van Ruud de Wild. Hij is m.i. iets te blij met zichzelf.

  Ik vond het foute uur in de ochtend dus echt hartstikke leuk.

    /   Reply  / 
 4. Yuri

  Ik begrijp Jeroen, belachelijk dat je dag is goed stopt. Ik vind dit juist het leukste programma op de nederlandse radio. Al dat gelul, en zo genaamd leuke grapjes van de Wild is absoluut geen aanvulling. Van Inkel is één van de grondleggers van Q, en waarom moet nu hij vervangen worden??? Ik snap het niet, ik zal de ochtend van Q niet meer luisteren met de Wild in de ochtend.

  Kortom, jammer……

    /   Reply  / 
 5. keess

  Q-music moet maar één ding doen en dat is die irritant domme en hard schreeuwende Gijs Staverman uit het schema gooien. God wat is die man slecht. Helaas is hij een goed vrindje van programma-leider Wouter van der Goes, die geen actie durft te ondernemen,

  Ik heb wel eens bij vrienden en kenners rond gevraagd, maar iedereen vind Staverman een drama! Ik ben afgehaakt en heb m’n wekkerradio op radio538 staan. (En nee, ik sta ‘s morgens niet zo heel vroeg op… :-)

  Het meest interessant is dat een radiostation nooit muziek draait die irriteert, maar zo’n debiliserende djock mag maar blijven klooien.

  Ik zou zeggen doe hier wat aan, dan kom ik weer terug.

  Groet, Keess

    /   Reply  / 
 6. Karel

  Dat is dan al de 2e keer dat Van Inkel aan de kant wordt geschoven voor Ruud de Wild, bij 538 vertrok hij daarom ook al. Wel jammer vind het een erg leuke ochtendshow op Q van Van Inkel

    /   Reply  / 
 7. Anton

  Heb er eigelijk geen mening over omdat ik NOOIT naar Q luister (Veronica en Arrow), vond het wel jammer dat Jeroen destijds wegging bij Veronica daar hoort hij thuis , dus Jeroen ga eens een praatje maken met je echte liefde Veronica.

    /   Reply  / 
 8. Sten

  Q moet zich afvragen waarom zoveel mensen in de ochtend afstemmen op hun zender! Het lijkt misschien aantrekkelijk om (ook) een luidruchtig ochtendprogramma tegenover de concurrent te programmeren, maar is dat nou ook wat de luisteraar wil? Of is die niet in staat zelf te kiezen en heeft Q daar alleen de know how voor in huis?
  Overigens niks ten nadele van Ruud de Wild of Jeroen Kijk inde Vegte. Prima gasten die ook niet voor het eerst radio maken. Maar waarom nou in de ochtend luidruchtig? Q was steeds “so good for me”.

    /   Reply  / 
 9. Ik

  Wat een onzin wordt hier uitgekraamt zeg. Wie zegt er dat Ruud hetzelfde programma mag maken als dat hij op 538 deed?

  Het foute uur kan bovendien smiddags ook.

  Ik snap het probleem ook niet. En ook niet dat het een degradatie voor Van Inkel zou zijn want dat is het dus niet.

  Het voegt juist wat toe dat Ruud de gelederen komt versterken en ik geef hem groot gelijk dat hij bij 538 weggegaan is. Wat een bagger is t daar geworden met de huidige directie.

  Maargoied t blijft even afwachten. Wacht nou eerst eens af voordat je alles afblaft want das nergens voor nodig. Je weet toch nog niet eens WAT voor programma Ruud gaat maken?

    /   Reply  / 
 10. Jorn

  @Ik: De reacties op dit blog wil ik niet direct betitelen als ‘onzin’. Het zijn meningen en de meeste zijn wél correct gespelD ;)

  Over de keus voor het woord ‘degradatie’ in het bericht over Jeroen van Inkel het volgende: De manager van Jeroen wilde met Q praten over zijn contract en Q wilde Jeroen graag naar de middag hebben (omdat Ruud & co zouden komen). Een ochtendshow op de Nederlandse radio is wel zo’n beetje het hoogst haalbare. Direct tegenover Edwin Evers en Giel Beelen geprogrammeerd staan, of concurreren met Lindo Duvall (538), de Coen & Sander Show (3FM) of (voor een deel) non-stop op Slam!FM in de middag? Ik vind dat je hier best kunt spreken over een degradatie, al doet dat natuurlijk niets af aan de goede kwaliteiten van Jeroen van Inkel.

  En ik ben het eens met je dat mensen eerst moeten afwachten hoe Ruud het in de ochtend op Q-music zal gaan doen. Misschien wordt het wel een rustige, maar toch ook spraakmakende show!

    /   Reply  / 
 11. Harry

  Natuurlijk is dat WEL een degradatie. Er is aangetoond dat de ochtenduren de best beluisterde uren zijn. Er zitten niet voor niks alle top-dj’s in de ochtend! En wat een ander ook zei >> niet voor niks gingen steeds neer mensen naar Q-music. Die mensen zitten allemaal niet te wachten op van die blatende dj’s die zich zelf oh-zo-grappig vinden. De 1 wil nog harder lachen als de ander.Van die gesprekken: Hey, heb je het gehoord?? Nee, wat??? Een banaan is geel. En dat je evrvolgens hunzelf hoort bulderen: HAHAHAHAH, HEHEHEHE, HAHAHAHAH. Die mensen kunnen beter bij praat-programma’s gaan. slechts een 1/4 van de tijd is muziek. Wat Jeroen zo anders maakt, is dat hij zo gewoon blijft en niet gesprekken gaat aandikken!! Van 3 uur in de ochtend naar 2 in de middag. Ik hoop dat heeeeeeeeeel veel luisteraars hierom afhaken bij Q, zodat ze inzien dat ze het weer terug moeten draaien. JEROEN MOET TERUG!!!!

    /   Reply  / 
 12. Nico

  Tja, Ruud de Wild.

  Hij doet z’n naam geen eer aan. Persoonlijk vind ik het een vervelende show vooral in de ochtenduren. Heb toch liever Jeroen en z’n aanhang. Hannelore is jammer genoeg ook al weg bij Q. leuek meid die beide heren met regelmaat tot orde riep. Tja, nu moet je het doen met Ruud en zijn Jeroentje. Wel merk ik dat wij op het werk nu minder Q erop hebben staan.

  Jammer Q jullie waren echt goed beziggggggggg

    /   Reply  / 
 13. Pingback: Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows | Radioactive

 14. Paul

  Ik kan beter zingen dan het Songfestival bij elkaar,maar ik doe niet aan bla bla.Heb geen zin in zingen.Ook een mens als ik besta,dat heeeeel mooi kan zingen,maar er geen zin in heeft.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>