Vanmidag gaat Jeroen van Inkel de pot op!

Dit is de wc waar het allemaal gaat gebeuren.

Vanmiddag is het zover, dan gaat Radio Veronica-DJ Jeroen van Inkel zijn programma presenteren vanuit het kleinste kamertje van het huis, de wc! Saskia uit Hellevoetsluis staat haar toilet graag af aan van Inkel. En dat is niet zomaar, want het is vandaag Wereld Toilet Dag. Gemiddeld bezoeken mensen volgens Radio Veronica 8 tot 10 keer per dag een toilet, dit komt neer op ongeveer 2.500 keer per jaar. In totaal zitten we bijna 3 jaar van ons leven op het toilet.

Luisteraars konden foto’s insturen van hun toilet om kans te maken op deze locatie-uitzending. Waarom de WC van Saskia? Jeroen van Inkel: ‘We hebben honderden inzendingen binnengekregen. Maar die van Saskia springt er echt uit: Zij heeft een kasteel van haar toilet gemaakt! Daarom gaan we vanaf haar toilet uitzenden.’ Luisteren naar de Van Inkel vanaf de plee doe je vanmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur bij Radio Veronica.

Lees ook:De pot op met van Inkel
Lees ook:Jeroen van Inkel schakelt extra beveiliging in voor radio-item
Lees ook:Jeroen van Inkel legt laatste hand aan misdaadroman
Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Jeroen van Inkel sinds 16.00 uur live voor KWF Kankerbestrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>