Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!

Het rommelde al langer tussen Rick van Velthuysen en Radio 538. Vorig jaar werd het programma 'WeekendRick' gestopt en nu is de kogel door de kerk: Rick gaat weg bij Radio 538. Vanaf 1 september 2008 gaat Van Velthuysen aan de slag bij Radio Veronica. Met zijn komst naar Veronica keert ook het programma 'WeekendRick' terug op de Nederlandse radio.

Rick van Velthuysen gaat bij Veronica onder andere het programma 'WeekendRick' presenteren dat te horen zal zijn op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur.

Ab Trik, CEO Radio Veronica: "Ik vind het erg leuk dat we met de komst van Rick weer een grote naam aan de lijst met bekende Radio Veronica-dj's kunnen toevoegen. Met 'WeekendRick' wordt een uniek programma toegevoegd aan de bestaande programma's van Radio Veronica. Ik weet zeker dat wij met 'WeekendRick' veel luisteraars in het weekend een groot plezier doen."

Radio Veronica-dj Rick van Velthuysen: "Mijn hele leven lang heb ik al 'Vee-roo-ni-caa' op de radio willen zeggen. En nu mag ik dat!"

Update: Side-chick Marlous Löffelman herenigd met Rick

Zie ook:
- WeekendRick verdwijnt tóch van Radio 538

Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
Lees ook:Marlous en Rick herenigd in WeekendRick
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!

 1. Jasper

  De grote vraag is nu wat er met Kicken en MIDNR gaat gebeuren…

    /   Reply  / 
 2. Vera

  omg!!1 Radio 538 ik was groot fan maar het is echt helemaal over! K*T zooi! ik ben groot fan van ruud de wild en ik kon wel janken toen die weg ging en nu rick en mijn favo progg MIDNR :( :(!
  nou 538 je wordt bedankt en ik ga lekker 3fm luisteren en s’ochtends ruud de wild en in het weekend vanaf nu lekker naar weekend rick maar 538 komt er niet meer in!

    /   Reply  / 
 3. Pierre

  Ik hoop dat het MIDNN word, met Niek van der Brugge. Ben daar nu al aan gewend en doet het net zo goed vind ik.

    /   Reply  / 
 4. Fred

  Nou, het is allemaal wat. Rick naar veronica.
  De weekprogramering staat als een huis. Daar veranderd dus niets aan. Maar..we hebben ook nog
  Patrick die zal in weekend te horen zijn.
  Alleen welk tijdshift. En Erik, die zou
  ook nog een programma krijgen. In ieder
  geval wordt het leuk. En in 2011 zien we wel
  verder wat er met veronica gaat gebeuren.

    /   Reply  / 
 5. Bas Sebrets

  eindelijk is het zover de kogel is door de kerk ricky verlaat 538 (wat wel in de lijn lag) na het vertrek van de kaak alias erik jan.Nu kijke hoelang t duurd voor dat dat zooiteje ongeregeld weer gaat samenwerken voor een heerlijk weekend en miss de avond

    /   Reply  / 
 6. Maarten Roelofs

  Ik was juist blij dat deze extreem flauwe no-no’s (Marlous en ‘Dick’) van de radio waren. Ik kende ook niemand die hen leuk vond!? Maar ik ken dan ook maar weinig geestelijk minder bedeelden in mijn nabije omgeving, haha
  Radio538 luister ik ‘s morgens alleen voor de fatsoenrakkers Edwin Evers & co. Arrow Rock tijdje gedraaid, maar hoor je ook hele dagen dezelfde nummers. Tis eigenlijk allemaal slecht gesteld in Nederland met de radio. Hoera voor het internet! Kijk eens naar BBC: die weten hoe ze radio moeten maken. Maar goed, men probeert in Nederland ook al jaren leuke autoprogramma’s te maken, met als dieptepunt die Bavo Galema. Nu sla ik door!

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Al één jaar geen MiddenInDeNachtRick meer (filmpje) | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>