WeekendRick terug op de Nederlandse radio

Het programma 'WeekendRick' moest vorig jaar stoppen op Radio 538, maar vanaf dit weekend is de show van Rick van Velthuysen terug op de Nederlandse radio. De radio-dj stapte namelijk over naar Radio Veronica alwaar hij de weekendshow weer een nieuw leven inblaast. Zaterdag is de eerste uitzen-ding.

Rick van Velthuysen wordt met de terugkeer van het programma ook herenigd met zijn voormalige sidekick Marlous Löffelman. Zij maakte lange tijd samen met Van Velthuysen het programma 'WeekendRick' op Radio 538. Daarnaast had Marlous een periode een show op KXradio.

Dit weekend worden Rick en Marlous herenigd als zij starten met 'WeekendRick'. Het programma is vanaf nu elke zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur te horen op Radio Veronica.

Zie ook:
- Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
- Marlous en Rick herenigd in WeekendRick

Lees ook:Marlous en Rick herenigd in WeekendRick
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:Voor de kat zijn KX
Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “WeekendRick terug op de Nederlandse radio

 1. //DESH\\

  Geweldig weer!

    /   Reply  / 
 2. Erwin

  Klinkt weer vanouds, buiten het format om dan.

    /   Reply  / 
 3. Peter

  Ja, Dom Gelul FM, past goed bij Veronica…

  Rob van Someren, Patrick Kicken, Rick van Velthuysen, Luc van Rooy…

  Dan heb je wel een mooi rijtje zichzelf-interessant-vindende-dom-lullende-maar- helaas-moet-ik-van-de-baas-ook-veel-muziek-draaien-dus-dat-doe-ik-maar-anders-kom-ik- nergens-anders-meer-aan-de-bak-dj’s

  Maar er is een doelgroep voor hoor. Mannen tussen de 35 en de 50, met dikke buiken, een laag inkomen, niets te zeggen thuis, en een vroeger-was-alles-beter-mentaliteit dus lekker alleen maar naar muziek van vroeger luisteren, jongens. Welkom bij Veronica!

  “Dat was Guns n Roses, en hier is Queen!”

    /   Reply  / 
 4. Jasper

  @ Peter: Je beschrijving is misschien wel putnig geformuleerd, maar wat is er mis met het draaien van muziek die “mannen tussen de 35 en de 50, met dikke buiken, een laag inkomen, niets te zeggen thuis, en een vroeger-was-alles-beter-mentaliteit dus lekker alleen maar naar muziek van vroeger luisteren” leuk vinden en daar wat geld mee verdienen?

  Uit jouw neerbuigende beschrijving van het leven van veel volwassenen blijkt dat die “mannen tussen de 35 en de 50, met dikke buiken, een laag inkomen, niets te zeggen thuis, en een vroeger-was-alles-beter-mentaliteit dus lekker alleen maar naar muziek van vroeger luisteren” wel wat lol in hun leven kunnen gebruiken.

  (35, prima inkomen, hoog-opgeleid, hekel-aan-betweters (en dus ook aan mezelf))

    /   Reply  / 
 5. Peter

  Heb je mij horen zeggen dat er iets mis met die doelgroep? Integendeel. Het is zelfs heel goed dat er station is die zich daar op richt. Niks mis mee, maar dat hoef niet te betekenen dat ik het goed vind. Ik vind SBS6 ook verschrikkelijk, maar hé, het is wel een zeer succesvol tv-station! Chapeau!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>