Een uur jingles en tunes op Radio 5

Jingles en tunes: deels maken ze ‘het geluid’ van een radiostation. Toch is het een beetje voorbehouden aan radionerds om erover te praten. Als jingles niet irriteren hoor je er niemand over. Radio 5 Nostalgia heeft het volgende week dinsdag een uur lang over jingles en tunes. Om alvast warm te draaien: zo werden de jingles voor Radio 5 Nostalgia gemaakt.

Ben Kolster gaat het op 26 oktober van 18.00 tot 19.00 uur in Familie Nederland (NTR) hebben over jingles. Tineke de Nooij (oud-Veronica-DJ en sinds kort Radio 5 Nostalgia-presentator) en Benno Roozen (oprichter van het Genootschap Radiojingles en -tunes) zijn te gast. Aanleiding voor het themaprogramma is een cd-uitgave met alle jinglepakketten van Veronica.

Wil je díe ene jingle nog eens horen? Mail je verzoekjingle naar [email protected], dan wordt ‘ie waarschijnlijk gedraaid en maak je kans op een cd met jingles.

Lees ook:Alle jinglepakketten Radio Veronica op cd
Lees ook:Herkomst radio-jingles onthuld in serie podcasts
Lees ook:Jinglekenners komen met nieuw boek over radiotunes
Lees ook:Genootschap: Radiotune heeft beste tijd gehad
Lees ook:Jinglepakketten Veronica en 10 Gold op cd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een uur jingles en tunes op Radio 5

  1. livelybrowsers

    Thanks for good stuff

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>