Dit gebeurt er deze week op de Nederlandse radio

Dichtbij kerst gebeurt er weer van alles op de Nederlandse radiozenders. Veel stations zetten zich in in voor het goede doel. Q-music en de regionale omroepen voor de Voedselbank en ook Serious Request komt snel dichterbij. Op maandagmorgen lees je hier wat er te beleven valt op de Nederlandse radio:

538 laat ook deze week nog wensen in vervulling gaan. Luisteraars hebben de afgelopen weken wensen ingestuurd, een aantal gaat in vervulling. Tijdens de avonduren win je kaarten voor 538 Jingleball. Het kerstfeest van 538.

3FM start komende donderdag met Serious Request. Het Glazen Huis staat dit jaar in Haarlem en via een webcam kun je volgen wat er allemaal gebeurt op het Houtplein. In de komende dagen hoor j al veel over de actie, waarmee geld wordt ingezameld voor het goede doel van dit jaar. Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2014 helpt het Rode Kruis meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Uiteraard ga je hier de komende dagen heel veel lezen over Serious Request 2014!

Radio 2 leeft toe naar de Top 2000. De lijst wordt komende vrijdag 19 december bekend gemaakt. bekendgemaakt. Je kunt wel alvast checken of jouw favorieten in de lijst staan. Op de website maak je kans op The Who 50 hits, omdat de band 50 jaar bestaat.

Skyradio heeft een aantal leuke acties. Zo geeft het non-stop radiostation tripjes weg naar Disneyland Parijs. The Christmas Station heeft uiteraard zijn ook zijn eigen hitlijst in deze tijd van het jaar. Je kunt stemmen op de Christmas Top 101 en maakt kans op een telefoon.

Radio 10 zit midden in de Top 4000. Tot 24 december luister je op het radiostation naar de langste allertijdenlijst van Nederland.

Q-music organiseert wederom de Q Santarun. Komende zaterdag 20 december rennen honderden mensen verkleed als kerstman (of -vrouw) door de Winter Efteling. En net als in voorgaande jaren helpt het radiostation met de hulp van de Q-luisteraars de Voedselbank, zodat ook mensen die het minder breed hebben een leuke kerst kunnen hebben. Verder geeft het radiostation kaarten weg voor U2 in Londen. Q-music stuurt je samen met een vriend(in) naar de Britse hoofdstad toe om het concert op zondag 25 oktober 2015 bij te wonen!

Radio Veronica gaat ook deze week nog lekker even door met platen draaien uit de Top 1000 allertijden. Deze week speelt het station……Top 1000 Allertijden Bingo. Je kunt een bingokaart aanvragen via de website, heb je bingo dan bel je naar de studio en ben je de eerste met Bingo dan win je prijzen.

100%NL geeft deze week kerstpakketten weg. Als je meespeelt, maak je ook kans op het grootste kerstpakket van Nederland. Ook zoekt de zender naar Miss Oliebol. Ochtendjock Lex Gaarthuis vindt dat de leuke vrouwen uit de oliebollenkraam wel een momentje in de spotlights verdienen.

Slam FM geeft kaarten weg voor vele Oud en Nieuw feesten. Het gaat om Nouveau Rave, TIKTAK, NYE Alkmaar en Dromenland New Years Eve. Als je vuurwerk hoort op Slam, bel je en maak je kans.

De regionale publieke radiostations zetten zich ook deze week in met de actie ’Samen voor de Voedselbank‘. Op vele plekken in Nederland worden levensmiddelen ingezameld voor de verschillende voedselbanken in Nederland. Voor meer info over deze actie, om bijvoorbeeld ook jouw steentje bij te dragen, check je de site van jouw regionale omroep.

Heb je aanvullingen? Mail ze!

Lees ook:Winnen op de radio!
Lees ook:Dit hoor je deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:Winnen, winnen, winnen op de radio!
Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:3FM vraagt om creatieve donaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>