De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio

Aan het begin van de nieuwe week vertel ik je hier wat er de aankomende week zoal te beleven valt op de verschillende landelijke radiostations. Kaarten voor artiesten, een actie met een lach, stedentrips,  herinneringen aan de 90′s, het is weer van alles wat. Doe er je voordeel mee!

Op Radio 538 win je de hele week kaarten voor de Honeymoon tour van Ariana Grande. Op 28 en 29 mei staat ze in de Ziggodome. Hoor je Ariana, bel dan naar de studio en win kaarten voor de 28ste.

3FM geeft kaarten weg voor Paaspop in Schijndel. Het is de officieuze opening van het festivalseizoen.

Q-music geeft deze week vanaf 16:00 uur kaarten weg voor Jason Mraz. Hoor je een plaat van Jason, bel dan naar de studio en win kaarten voor het concert op 6 februari in de Ziggodome.

100%NL vraagt je om te stemmen op de genomineerden voor de 100 % NL Awards. Dat kan nog tot aanstaande zondag.

Als je luistert naar Sky Radio maak je kans op een stedentrip. Tot en met 1 februari worden de tripjes naar bijvoorbeeld Londen, Milaan of New York weggegeven. Ook start de non-stopzender deze week met 90’[email protected].

Radio 10 speelt de komende weken de Lach van 10. Elk uur hoor je de Lach van een bekende celebrity. Niet geraden, betekent 100 euro meer in de jackpot.

Op Radio Veronica hoor je deze week voor het laatst de vertrouwde programmering. Vanaf volgende week verandert alles met o.a. Rinkeldekinkel in de Morgen, Patrick Kicken in de middag en Bart van Leeuwen en Rick van Velthuysen in het weekend.

Aanvullingen? Mail ze.

Lees ook:De (win)acties op de radio voor deze week
Lees ook:Win deze week deze prijzen op de Nederlandse radio
Lees ook:Lachen en geld verdienen bij Radio 10
Lees ook:De (win)acties van deze week op de landelijke radio
Lees ook:Winnen op de radio!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>