Winnen op de radio!

Bijna elke week is er wel een actie of prijs te winnen op de verschillende radiostations in Nederland. Als extra service vertel ik je  op maandagmorgen wat er te winnen of beleven valt op de Nederlandse radio:

538 heeft verschillende acties lopen. In Evers Staat Op kun je geld winnen als je raadt welke BN’er een Sinterklaasgedicht krijgt van huisdichter Nico Dijkshoorn. Ook kun je bij 538 jouw grootste wens insturen, wellicht komt hij uit. Verder geeft de nummer 1 van Nederland kaarten weg voor een exclusieve showcase van Anouk.

3FM geeft kaarten weg voor de Black Keys. Het rockduo staat 23 februari 2015 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Radio 2 geeft via de website weg voor een concert van Simply Red. Volgend jaar, op 20 november, staat de band die dan dertig jaar bestaat, in het Ziggodome.

Skyradio geeft via de website tien decemberkalenders weg. Volgende week maak je op het non-stop radiostation kans op tripjes naar Disneyland Parijs.

Radio 10 is begonnen met de Top 4000. Tot 21 december luister je op het radiostation naar de langste allertijdenlijst van Nederland.

Q-music speelt ook deze week nog voor Sinterklaas. Je kunt je complete verlanglijstje winnen bij Sint Niek(o-laas).

Radio Veronica zet zich in voor arme kinderen met de Veroniklaas actie. Een stem op de Top 1000 allertijden is een donatie voor het goede doel. Je kunt deze week Veroniklaas komen vieren op het Veronicaship. De zender organiseert showcases met bekende artiesten en cabaretiers.

100%NL doet een Gooische Vrouwen week. Vanaf komende donderdag draait Gooische Vrouwen 2 in de bioscoop. Je kunt een Gooische middag winnen.

Heb je aanvullingen? Mail ze!

 

Lees ook:Winnen, winnen, winnen op de radio!
Lees ook:Dit gebeurt er deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:Dit hoor je deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:Radio Veronica gestart met de Top 1000 Allertijden
Lees ook:Mega voetbal Veronica rolt door Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>