Vrienden van Amstel Live! op Radio 2

Radio 2 doet verslag van ‘Vrienden van Amstel Live!’ vanuit het Rotterdamse Ahoy. Aanstaande vrijdag blikt het radiostation vanaf 19.00 uur vooruit op het concert met interviews en sfeerbijdragen. Vervolgens wordt vanaf 20.30 uur het complete concert uitgezonden, inclusief een nabeschouwing tot middernacht waarin artiesten bij presentator Ron Stoeltie aanschuiven in de radiostudio ter plaatse.
Artiesten die optreden tijdens deze editie van ‘De Vrienden van Amstel LIVE! zijn Guus Meeuwis, BLØF, Within Temptation, 3JS, Acda en de Munnik, Alain Clark, Frank Boeijen, Laura Jansen en DI-RECT. Xander de Buisonjé is gastheer op het podium.

Lees ook:Vrienden van Amstel Live op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>