Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit

Radio 2 doet ook dit jaar rechtstreeks verslag van muziekfeest De Vrienden van Amstel LIVE! vanuit het Rotterdamse Ahoy. Radio 2-luisteraars horen het concert met voor- en nabeschouwing. De publieke muziekzender staat aanstaande vrijdag de hele dag in het teken van Nederpop, met veel muziek van Nederlandse bodem. Presentatoren Ron Stoeltie en Bert Haandrikman blikken vanaf 19.00 uur met interviews en sfeerbijdragen vooruit op De Vrienden van Amstel LIVE! Vanaf 20.15 uur horen luisteraars het volledige concert.

Na de show wordt tot 1.00 uur nagepraat met artiesten. Deze editie van De Vrienden van Amstel LIVE! beklimmen Kane, Rowwen Heze, De Dijk, Jan Smit, Van Velzen, Jurk!, Barry Hay, Xander de Buisonjé, Waylon, Trijntje Oosterhuis en Racoon het podium. De presentatie van het concert is in handen van Xander de Buisonjé.

Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! op Radio 2
Lees ook:Vrienden van Amstel Live op Radio 2
Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>