Vrienden van Amstel Live op Radio 2

Amstel positioneert zich al jaren als 'ons bier', oftewel een biertje om met je vrienden te drinken. Om die merkwaarden kracht bij te zetten past het biermerk heel succesvol een stukje experience marketing toe. Dat doet de Heineken-dochter in de vorm van het muziekevenement 'De Vrienden van Amstel Live'. Ook dit jaar zullen weer vele Nederlandse artiesten optreden. Radio 2 doet daar -live- verslag van.

De Vrienden van Amstel Live 2008 is direct ook een jubileum-editie, want het is de tiende keer dat het evenement georganiseerd wordt. De line-up is indrukkend te noemen met optredens van artiesten als De Dijk, Van Dik Hout, Rowwen Hèze, Acda & De Munnik, Guus Meeuwis, Normaal, Di-rect, Ellen ten Damme en Rob de Nijs. Eén afwezige zal Xander de Buisonjé zijn, want hij heeft 'verschijnselen van uitputting en oververmoeidheid'. Dat had ik al langer van hem, maar dat is een ander verhaal.

De live-registratie van 'De Vrienden van Amstel Live' is dit jaar -voor het eerst- te zien op Nederland 3. Bij de publieke radiozenders is het Radio 2 die het evenement vanuit Ahoy! live de ether inslingert.

De VVA wordt op vrijdag 1 februari 2008 live uitgezonden op Radio 2. Als opwarmer is er donderdag (31/01) een backstage reportage te horen op de zender. 

Meer Radio 2:
> Radioactive.blog.nl/radio-2

Lees ook:Vrienden van Amstel Live! op Radio 2
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>