Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live

Al voor het tiende jaar op rij organiseert biermerk Amstel het muziekevenement 'De Vrienden van Amstel Live'. Donderdag 24 januari ging het eerste concert van start en vanavond (01/02) staat het zevende optreden (van in totaal negen) op het programma. Radio 2 bracht gisteravond al een aantal sfeerrepportages van achter de schermen en vanavond zendt de publieke zender het hele concert live uit.

Radio 2-presentator Ron Stoeltie zal van 19:00 tot middernacht de luisteraar verslag brengen van de optredens in Ahoy! Rotterdam. Meekijken kan via de webcam die Radio 2 geplaatst heeft. Het gluren bij de bure-principe kan tussen 19:00 en 20:15, en tussen 23:15 en 0:00 uur.

Probleem met die live-streams kan nog wel eens zijn dat het óf te druk is, óf je internetverbinding is niet snel genoeg of dat je computer gewoon niet lekker meewerkt. Perfecte beelden kun je -als het goed is- bekijken via Nederland 3.

Zie ook:
- Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
- Vrienden van Amstel Live op Radio 2

Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:‘De Vrienden van Amstel LIVE’ live op Radio 2
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! op Radio 2

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live

 1. Pingback: ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ live op Radio 2 | Radioactive

 2. Frank Zwitser

  Wat is het ongelooflijk jammer dat zo’n mooi concert zo waardeloos van kwaliteit in mijn huiskamer belandt! Van pure frustratie heb ik de radio maar weer uit gezet. Ik luister in Eindhoven via de kabel van UPC op een prima hifi-set. Het geluid is echt helemaal kapot gelimitterd (een dynamiek van 3dB maximaal, en dat voor een live-cocert. Gek word ik er van. Artiesten spelen de sterren van de hemel en ik krijg zo’n verschrikkelijk slechte registratie te horen!

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  is de registratie van De Vrienden van Amstel Live meestal niet via rtl 4 uitgezonden?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>