De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2

Radio 2 doet twee dagen lang verslag van muziekfeest ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ vanuit het Rotterdamse Ahoy. Op donderdag 28 januari 2010 blikt het publieke radiostation vooruit met interviews, livetracks en sfeerbijdragen tussen 23:00 en 01:00 uur in ‘De Vrienden van Amstel LIVE! Backstage’. Op vrijdag 29 januari zendt Radio 2 een voorbeschouwing uit, vervolgens het complete concert en een nabeschouwing waarbij artiesten in de studio aanschuiven bij presentator Ron Stoeltie.

Artiesten die optreden tijdens deze editie van ‘De Vrienden van Amstel LIVE! zijn Nick & Simon, Jan Smit, Rowwen Heze, VanVelzen, Het Goede Doel, Novastar, Is Ook Schitterend (IOS), 2 Unlimited en Kane. Xander de Buisonjé is gastheer op het podium.

Backstage

Op donderdag 28 januari is vanaf 23:00 uur ‘De vrienden van Amstel Backstage’ op Radio 2 te horen. Ron Stoeltie interviewt live vanuit Ahoy artiesten die optreden.

Live op Radio 2

Vrijdag 29 februari begint de uitzending op Radio 2 om 19:00 uur met een voorbeschouwing en vanaf 20:15 uur is Radio 2 het verlengstuk van het podium in Ahoy met de complete show. Aansluitend presenteert Radio 2 een nabeschouwing van het concert met reacties van artiesten en de muzikale hoogtepunten van het concert.

Lees ook:Vrienden van Amstel Live! op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Vrienden van Amstel Live op Radio 2

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2

 1. Erik H.

  Ow heerlijk… eindelijk een fatsoenlijke layout die niet pijn aan de ogen doet. Die vorige was echt VRESELIJK maar dit is een verademing. Dank, dank, dank. Ziet er goed uit!

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Dankjewel! Ik schrok zelf ook even van de nieuwe layout, was vergeten dat die vandaag live ging :D

     /   Reply  / 
   1. Erik H.

    Nu alleen nog even wat aan die header doen uit 1987 ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>