Top 2000 Jubileumeditie 2008 van start op Radio 2

Het moment is daar! De schrik van alle radiobazen gaat weer van start: de Top 2000 op Radio 2. In de nacht van donderdag op vrijdag om 00:00 uur gaat de lijst der lijsten van start. De tiende editie van de Top 2000 is een bijzondere jubileumeditie, want voor het eerst in het bestaan van de lijst sinds 1999 hebben luisteraars niet kunnen stemmen voor hun favorieten platen met eeuwigheidswaarde. De lijst van 2008 is samengesteld op basis van de stemmen van alle voorgaande edities. Muziekliefhebbers kunnen zich tot de jaarwisseling vermaken met de tweeduizend beste songs ooit gemaakt.

De Top 2000 op Radio 2 wordt vanaf de start tweede kerstdag non-stop uitgezonden, zes dagen lang, 24 uur per dag. Meelezen met alle nummers in de lijst kan op verschillende manieren, zie hier voor een overzichtje.

Presentatoren

De presentatoren van de Top 2000 editie 2008 zijn Radio 2-dj’s Daniël Dekker, Frits Spits, Hans Schiffers, Sander de Heer, Stefan Stasse, Bert Haandrikman, Bert Kranenbarg, Jan-Willem Roodbeen en Ron Stoeltie. Zeg maar het vaste presentatieteam van Radio 2. Alle programmamakers die de Top 2000 de komende zes dagen presenteren, hebben een eigen platenkoffer samengesteld en die zijn te bekijken op de site van Radio 2.

Meer over Top 2000:
- Dit is ‘m: de Radio 2 Top 2000 editie 2008
- Top 2000 Jubileumlijst in de kranten

Lees ook:Top 2000 trapt vannacht af
Lees ook:Stembussen Top 2000 geopend
Lees ook:Hotel California van The Eagles op nummer 1 in de Top 2000
Lees ook:Wouter en Jasper maken debuut in Top 2000
Lees ook:Radio 2 maakt Top 2000 morgen bekend

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Top 2000 Jubileumeditie 2008 van start op Radio 2

 1. Pingback: Top 2000 à gogo vrijdag van start op TV | Radioactive

 2. Anné Middendorp

  Door de telefoon zong ik mijn grote liefde toe “I just called to say I love you” dit gebeurde op Sluis 5 van de Zuid-Willemsvaart. Echter de vorige avond hadden wij met bemanningen van andere schepen wat te diep in het glaasje gekeken, dat zei ongetwijfeld gehoord moet hebben. Nu ongeveer 31 jaar geleden maar we zijn inmiddels al 30 jaar getrouwd. Met veel plezier luisteren we allemaal aan boord naar de Top 2000 alles waar muziek uitkomt staat afgestemd op de enige echte Top.
  Groeten Anné Middendorp m.s. Traviata

    /   Reply  / 
 3. Marja

  Geweldig me and mrs Jones. herinnering: IJsbaan de Uithof in Den Haag 1969 schaatsen met mijn vrienden oa. Nol. Ik was 12!!

    /   Reply  / 
 4. marianne en andre wijers

  uit het zeer natte zuid spanje genieten wij de hele dag van deze geweldige top 2000, zelfs de tv blijft uit. iedereen een heel goed en gezond 2009

    /   Reply  / 
 5. marc

  Heerlijk die top 2000 op de achtergrond tijdens het werk. Maakt een dag een heel stuk aangenamer en zorgt voor leuke gesprekken en herinneringen op de werkvloer…

    /   Reply  / 
 6. christa

  groetjes aan alle bewoners en personeel van home st fransiscus te kwaremont kluisbergen

    /   Reply  / 
 7. Anna

  Hey,
  Super! Die top 2000! Normaal klinkt er constant muziek van onze ipods door het huis, maar rond deze tijd staat mijn vader er op dat we naar de top 2000 luisteren. Eerst flink balen natuurlijk maar nu zitten we allemaal gezellig in de woonkamer met de top 2000 op!Zo leren wij er nieuwe nummers bij of horen we weer eens nummers die we vergeten waren. Nog gefeliciteerd met jullie jubeleum en vooral doorgaan!!! groetjes Anna

    /   Reply  / 
 8. Jolanda

  Gisteren heeft mijn man extra geluidsboxen geplaatst zodat door de hele kamer én keuken de muziek klinkt. Het geluid gaat steeds steeds iets harder en intussen zit ik te boetseren. Wat een heerlijke tijd! Opgewekte groet van Jolanda

    /   Reply  / 
 9. Wil Froma

  Gisteravond was er een clip van Herbert Grönemeyer,
  Tipvan het jaar!!: “Halt mich”, samen met Blof , is een extra bonustrack op de dvd Blof live 2004,, is in één woord geweldig,, misschien kan die even gedraaid worden op Tv top 2000 á gogo, voor alle fans…..

    /   Reply  / 
 10. Ellie

  Jongens sorry ik luister dit jaar erg weinig want ik vindt het niet zo leuk meer het is al jaren dezelfde nummers weinig vernieuwend ik ben 50jaar maar ik geniet net zoveel van de muziek uit de 80 en 90 jaren dan al die oue nummers uit de 70 en 60 jaren het is misschien een idee om de mensen niet meer te laten stemmen maar dat jullie hem zelf in elkaar zetten. de top 1000 van veronica is zeker zo goed.

    /   Reply  / 
 11. Frank Mulder

  hallo kanjers
  Wat een geweldig mooi programma maken jullie er van SUPER , kan ik de naam (artiest) en/of titel van het nummer krijgen wat regelmatig tussendoor klinkt??? Het instrumentale lied… dank en voor jullie allen en muziekaal 2010

  grtz

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>