Top 2000 trapt vannacht af

359 Dagen lang hebben muziekliefhebbers moeten wachten op de nieuwe editie van de Radio 2 Top 2000. Vannacht even na 24 uur gaat de negende editie van de 'lijst der lijsten' van start. De lijst trapt af met nummer 2000 en daar staat het nummer 'Sausolito Summernight' van Diesel. Het nummer van deze Nederlandse rockband balanceert op het randje van de lijst maar staat er tóch nog in.

Het team van presentatoren van de Top 2000 bestaat uit een negental personen. Nieuw dit jaar is Sander de Heer, onder meer bekend als dj van 3FM, die dagelijks de uren tussen 23:00 en 01:00 voor zijn rekening neemt. Aan De Heer niet de eer om de lijst vannacht af te trappen, want dat doet Bert Haandrikman.

Zie ook:
- Complete Top 2000 bekend, eerste vijf platen ongewijzigd

Lees ook:Dit is ‘m: de Radio 2 Top 2000 editie 2008
Lees ook:Sander de Heer verlengt contract met de VARA
Lees ook:Sander de Heer ruilt leven met… Sander de Heer
Lees ook:‘Home’ van Dotan hoogste nieuwe binnenkomer Top 2000
Lees ook:Jan Smit op de steigers voor Jophoptour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>